יו"ר החינוך העצמאי אליעזר סורוצקין שלח היום מכתב למנהלי המוסדות שנמצא תחתם, על פי המכתב לא התקיימו הלימודים בכל מוסדות תחת החינוך העצמאי עד הודעה חדשה, כולל כיתות החינוך המיוחד.
בנוסף, הוחלט כי צוות ההנהלה יהיה בקשר עם התלמידים כדי להעביר חומר לתלמידים, וכן ייצא חומרי לימוד לתקופת ההשבתה, עוד דרשו במכתב מכל המחנכים לעמוד בקשר רציף עם התלמידים לוודא שיהיו מנהלים לפי אופי המוסדות.
מוקדם יותר התייחס חבר הכנסת יועז הנדל לצורת ההתמודדות של ממשלת ישראל מול משבר הקורונה, וקרא להקמת ממשלת אחדות.
הנדל כתב בחשבון הטוויטר שלו: "מלכתחילה היה צריך ממשלת אחדות כדי לרפא את החברה הישראלית, ועכשיו זה כבר צו 8"
גם ח"כ גדעון סער קרא להקמת ממשלת אחדות: "הקמתה בהקדם של ממשלת אחדות – ולו לתקופה קצובה – היא צו השעה כדי להתמודד עם משבר הקורונה, שהשלכותיו מוחשיות ומרחיקות לכת. לא פחות מכך הדבר נדרש על מנת להשיב את אמון אזרחי המדינה במערכת הפוליטית".

בתוך כך ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ימסור הערב (חמישי) הצהרה מיוחדת בשעה שמונה בערב, כך נמסר מלשכת ראש הממשלה.
מוקדם יותר ימסור הצהרה מיוחדת גם שר הביטחון, נפתלי בנט. הדבר בא לאחר שבמהלך אחרי הצהריים התקיימה שיחת וועידה של ראש הממשלה עם שר החינוך, שר הבריאות ושר הביטחון.
ההצהרות צפויות לעסוק במלחמה נגד התפשטות נגיף הקורונה בישראל, לאחר שרף 100 החולים נחצה השבוע. בין המהלכים העומדים על הפרק היא סגירה של מערכת החינוך כולה למשך כחודש וחצי לפחות, עם אופציה להאריך את חופשת הפסח.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים