מבזקים
סרוגים

גנב את האקדח של אביו ומכר אותו בטלגרם

הפרקליטות הגישה לבית המשפט כתב אישום נגד צעיר תושב אשקלון שגנב את אקדחו של אביו ומכר אותו דרך הטלגרם לאדם שזהותו אינה ידועה תמורת 5,000 שקלים במזומן.

י"ב אדר התש"פ
גנב את האקדח של אביו ומכר אותו בטלגרם

הפרקליטות הגישה בשבוע שעבר לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד מיכאל לומברוזו , בן 26 מאשקלון, שגנב נשק של אביו שעבד כמאבטח ומכר אותו באמצעות רשת "טלגרם" תמורת 5,000 שקלים.

על פי כתב האישום, בתאריך 25.2.2020 נכנס לומברוזו לחדר השינה של אביו, ולקח ממקום המחבוא את הנשק ומחסנית שהכילה כדורים תואמים.

קיבל 1,000 שקלים תמורת זריקת רימון עשן באצטדיון
קיבל 1,000 שקלים תמורת זריקת רימון עשן באצטדיוןצילום: קיבל 1,000 שקלים תמורת זריקת רימון עשן באצטדיון

לומברוזו יצא מהדירה עם הנשק, המחסנית וכדורים ולאחר שפרסם הודעה על מכירת הנשק ברשת ה"טלגרם", מכר את הנשק, את המחסנית ואת הכדורים לאדם שזהותו אינה ידועה, תמורת סך של 5,000 שקלים במזומן.

כתב האישום מייחס ללומברוזו ביצוע עבירות של גניבה בנסיבות מחמירות ועבירות נשק. הפרקליטות הגישה לבית המשפט בקשה לעצור את הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

טלגרם כתב אישום סחר בנשק