ראש הממשלה בנימין נתניהו ערך הערב (מוצ"ש) כנס חירום ברשתות החברתיות והזהיר מהקמת ממשלה עם הרשימה המשותפת. הכנס נערך על גבי האינטנרט בעקבות האיסור של משרד הבריאות לאסור התכנסויות מחשש להתפשטות נגיף הקורונה.

בכנס חירום, אומר ראש הממשלה נתניהו כי יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר פנה אליו על ידי שליח, בדרישה שיאפשר ליהודים להתפלל בשבת בהר הבית, ובתמורה הוא לא ירוץ בבחירות ואף יעביר את תמיכתו לליכוד. נתניהו סירב: "יש גבול, לא אבעיר את מזרח התיכון".

על הבחירות אמר: "הן נצחון מזהיר לימין. גנץ וליברמן מנסים לבטל את הכרעת הבוחר באמצעים צינים. הם אומרים- נתניהו גם היה עושה הכל כדי לנצח, ואני אומר- לא. לא הסכמתי לתנאי של בן גביר לאשר תפילות יהודים בהר הבית".

הוא תקף את יוזמת החקיקה של כחול לבן נגדו: "הציבור יתחשבן היטב עם מי שיפר את הבטחותיו. בשעה שהם פועלים וזורקים את העקרונות שלהם לפח נגד רצון הבוחר – אנחנו ממשיכים לפעול למען המדינה, למען כל המדינה.

הם כל הזמן מסיתים עלינו שאנחנו מסיתים. אוסף שקרים ציניים. בשעה שהם פועלים כך אני דואג למדינה. אנו פועלים ברמה הלאומית וברמה הבינלאומית".

ומבטיח לבוחרים: "אני רוצה להבטיח לכם – אני לא הולך לשום מקום. אני נשאר".