אירוע קשה בהוד השרון.
תינוקת כבת שנה נרצחה ועוד שלושה בני אדם- ביניהם ילדה בת 3- נפצעו באירוע דקירה קשה בהוד השרון. מדובר באירוע על רק אלימות במשפחה. אב המשפחה דקר את אשתו שנפצעה באורח קשה מאוד, ואת שתי בנותיו שאחת מהן כאמור מתה מפצעיה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
ממשטרת ישראל נמסר: "לפני זמן קצר התקבל במשטרה ישראל דיווח על פציעת תינוקת בדירה בהוד השרון. כוחות משטרה בדרכם למקום. נסיבות האירוע נבדקות.
ממד"א נמסר: "בשעה 07:46 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על אירוע אלימות בבית בהוד השרון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ל 4 פצועים, בהם פעוטה כבת שנה מחוסרת הכרה, גבר ואישה כבני 40 וילדה כבת 3 בהכרה".
לאחר מספר דקות עדכנו במד"א כי "חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח 4 פצועים, בהם פעוטה כבת שנה במצב אנוש תוך כדי פעולות החייאה לבי"ח מאיר, ילדה כבת 3 במצב קשה לבי"ח מאיר, אישה בת 36 במצב קשה לבי"ח בלינסון וגבר בן 37 במצב קל לבי"ח מאיר".
חובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד"א עידו שיף סיפר: "הגענו למקום בכוחות גדולים יחד עם המשטרה. בחצר הבית שכבה האישה כשהיא בהכרה וסובלת מפציעות בגופה, פראמדיק מד"א החל בטיפול מציל חיים שכלל חבישות ועצירת דימומים ואני המשכתי לתוך הדירה".
עוד סיפר כי "הביאו אליי ילדה כבת 3 בהכרה, ביצעתי בדיקה ראשונית והענקנו טיפול ראשוני שכלל עצירת דימום מסכן חיים. באחד החדרים בבית ראיתי את הפעוטה שהייתה מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה ויחד עם צוות הניידת טיפול נמרץ ביצענו בו פעולות החייאה והוא פונה ראשון במצב קריטי לבית החולים מאיר הסמוך. דקות בודדות לאחר מכן האישה והילדה שנפצעו באורח קשה פונו גם כן לבתי החולים כשמצבם יציב והגבר פונה במצב קל".
בסופו של דבר, כאמור, ולאחר מאמצי החייאה נרחבים, נאלץ הצוות הרפואי לקבוע את מותה של התינוקת.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
יוסף בן אליה
הרוצחים , מתרבים כי אין מוסר וערכים תורניים מספיק , כי הענישה לא חמורה מספיק , מות יומת , אבל במשפחה מי שרוצח/ת את ילדיהם יש עוד אשמה לנו כחברה...
הרוצחים , מתרבים כי אין מוסר וערכים תורניים מספיק , כי הענישה לא חמורה מספיק , מות יומת , אבל במשפחה מי שרוצח/ת את ילדיהם יש עוד אשמה לנו כחברה פמיניסטית המסרסת את הגברים מכל זכויותיהם עד ייאוש ורצח
המשך 12:00 06.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איליה
וכדי להרתיע עוד מנוולים כמוהו יש לזרוק אותו לכלא עד יומו האחרון ולתלות את תמונת ביתו על תקרת התא כדי כל יום יסתכל בחיים שגדע. נמאס מאלימות גברים נגד נשים וילדים!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן שזכר שמנצל כוחו הפיזי להזיק לבני אדם אחרים בפרט נשים וילדים - יטופל באופן הכי קשה שאפשר!
13:31 06.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
כדאי שאנשים ילמדו לקחת אחריות על מעשיהם
15:40 06.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמחה
אולי אם ידווח כל שעה בחדשות על אלימות (וגם על תאונות דרכים) כנראה שנציל חיים של רבים וטובים
11:51 06.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר