חדשות

חשש: ראש הממשלה נפגש עם האלוף שהוכנס לבידוד

ראש אגף מבצעים במטכ''ל, אהרון חליווה, הוכנס לבידוד לאחר שחזר מחופשה באיטליה בשבוע שעבר - אך לפני כן הספיק להיפגש עם ראש הממשלה נתניהו. בלשכת רה"מ אמרו כי נתניהו לא צריך להיכנס לבידוד בעצמו

((צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90))

בחדשות 12 דווח הערב (שלישי) כי ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש עם ראש אגף מבצעים במטכ"ל, אהרון חליווה, לאחר שהאלוף חזר מחופשה באיטליה – ולפני שקיבל את ההנחיה ממשרד הבריאות להיכנס לבידוד.

על פי הדיווח, חליווה חזר מאיטליה בסוף שבוע שעבר, לפני שהוחלט על הכנסה לבידוד של כל הישראלים שחוזרים מאיטליה בעקבות החשש להתפרצות נגיף הקורונה. רק הערב משרד הבריאות הורה לאלוף מטכ"ל להיכנס לבידוד לשבועיים – אך ביומיים האחרונים חליוה נוכח בדיונים מאוד רגישים ואף נפגש עם ראש הממשלה.

בלשכת ראש הממשלה אמרו כי נתניהו אינו נדרש בבידוד מכיוון שבפגישתו עם האלוף חליווה השניים ישבו במרחק של מעל שני מטר אחד מהשני. כתוצאה, נאמר כי ראש הממשלה לא נדרש לבידוד או לבדיקה ולא היה נתון בסכנה בריאותית.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

21
מאראן אובדיה
03.03.20

יופי, גוש המרוקוקונה עם הקורונה ט

הצטרפו אלינו