התחממות בדרום. הלילה זוהה שיגור כושל של טיל לעבר יישובי עוטף עזה, הטיל נפל בתוך שטחי הרצועה ועל כן לא הופעלה התראת צבע אדום.
מדובר צה"ל נמסר: "לפני זמן קצר, זוהה שיגור כושל משטח רצועת עזה שנפל בשטח הרצועה. כתוצאה מהשיגור הופעלה התרעה ביישומון ובשטח פתוח בלבד, על-פי הנדרש".
כזכור, רק לפני פחות משבוע הסתיים סבב ירי מאסיבי מהרצועה שהחל בשל חיסול שני מחבלים שהניחו מטען חבלה על גדר המערכת על ידי כוח צה"ל.
לאחר יומיים של ירי רקטות נרחב לעבר עוטף עזה ויישובי הדרום, בג'יהאד האיסלאמי הודיעו כי הם סיימו להגיב על חיסול המחבלים אמש בגבול רצועת עזה ובדמשק ומסרו כי: "גדודי אל-קודס מודיעים כי סיימו את תגובתו הצבאית לשני מקרי הרצח בח'אן-יונס ודמשק. אנו מכינים את עמנו ואת ארצנו להמשיך במאבקו, ולהגיב לכל התמדה של כיבוש עמנו וארצנו".
ביומיים של הירי זוהו כ-50 שיגורים משטח רצועת עזה לעבר ישראל, כשלאחר תחקור עומדים אחוזי היירוט על כ-90 אחוזים מהשיגורים.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
לירן
הרי ברור שנתניהו הולך לנצח בגדול..במיוחד בדרום הארץ..אז מה הטעם לקלקל לאנשים שם את הרגשת השלמות והאושר ?
21:43 01.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר