מבזקים
סרוגים

‏יועז הנדל על מירי רגב: "פרזנטורית של שנאה"

ח'"כ ‏יועז הנדל יצא נגד המתקפות האישיות שסופג יו"ר רשימתו בני גנץ מהליכוד וראש הממשלה: "הגועל עובר את גבול הטעם הטוב". על השרה רגב: "כשהיא מתראיינת פחות אנשים מצביעים לליכוד"

‏יועז הנדל על מירי רגב: "פרזנטורית של שנאה"

במהלך ראיון בגלי צה"ל הבוקר (חמישי) יצא ח'"כ ‏יועז הנדל מכחול לבן, נגד ירידות והמתקפות האישיות שסופג יו"ר רשימתו, ח"כ בני גנץ מהליכוד ומראש הממשלה.

לדבריו, "יש שלב מסוים שהגועל עובר את גבול הטעם הטוב. אפשר לחלוק על גנץ פוליטית, אבל תעמולה כ"כ מכוערת לא עוזרת לליכוד", טען מנגד. עם זאת תקף את שרת התרבות מירי רגב, עליה אמר כי היא "פרזנטורית של שנאה, כל פעם שהיא מתראיינת פחות אנשים מצביעים לליכוד".

אמש יצא בחריפות גנץ נגד נתניהו במהלך הצהרה מיוחדת בה הציג "פניה אישית" לראש הממשלה בנימין נתניהו ותקף אותו בחריפות: "בשביל להימלט ממשפט, אתה משסה, מסית ומפיץ שנאה. אתה מרעיל את ישראל". לדבריו, "נתניהו הציע לי לפני שנה וחצי להתמנות לשר הביטחון מטעם הליכוד. כעת הוא מפיץ עליי שקרים".

גנץ חשף: "נתניהו הציע לי להצטרף לליכוד"
גנץ חשף: צילום: גנץ חשף:

בליכוד רמזו בתגובה לכך שגנץ לא כשיר: "גנץ נראה מאוד לא רגוע הערב. אנחנו קוראים לו להירגע, לשתות כוס מים ולהגיע לעימות. לא להתבכיין ולא להשתולל. פוליטיקה זה תחום קשה, תפקיד ראש ממשלת ישראל – קשה הרבה יותר. גנץ פשוט לא יכול"

בחירות 2020 הליכוד יועז הנדל כחול לבן מירי רגב