יו"ר דגל התורה, ח"כ משה גפני, אמר היום כי הוא איננו שולל ישיבה עם אביגדור ליברמן בקואליציה, וכי במידה ויהיה מצב כזה מפלגתו תיוועץ עם רבותיה.
גפני אמר: "אם נצטרך לשבת עם ליברמן, נלך לשואל את גדולי התורה ולפי זה נפעל. אנחנו לא יכולים להצהיר כרגע הצהרות בעניין שלו".
בעבר התייחס גפני להתבטאויותיו של ליברמן נגד החרדים בחריפות: "ליברמן כשל לחלוטין בכל התקופה האחרונה. הוביל את ישראל לבחירות ראשונות, שניות ובפעם השלישית. את כל הנזק הזה שהוא גורם למדינה, זה בלתי יתואר כשהוא לא יודע איך לצאת משם בכבוד".
"הוא צריך לעזוב את המערכת הפוליטית. אנחנו לא זוכרים אנטישמיות כזאת בכנסת ישראל, אפילו לא מאחמד טיבי. דיבורים שבמדינה אחרת האיש היה הולך לכלא".
עוד אמר: "האיש המושחת הזה יודע מה שאנחנו עושים? של נעלייך מעל רגלייך לפני שאתה מדבר על סיעת יהדות התורה והציבור החרדי. מי אתה? אפס!"
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
3 דיונים
יהונתן
עם ישראל תתעוררו לפני שיהיה מאוחר מידי! ההיסטוריה מלאה ברדיפות שואה וניסיונות להכחיד את עם ישראל תוך שימוש בשקרים ובהוצאת דיבה רעה על היהודים. בימינו נתניהו ועושי דברו הורסים את...
עם ישראל תתעוררו לפני שיהיה מאוחר מידי! ההיסטוריה מלאה ברדיפות שואה וניסיונות להכחיד את עם ישראל תוך שימוש בשקרים ובהוצאת דיבה רעה על היהודים. בימינו נתניהו ועושי דברו הורסים את עם ישראל מבפנים בשימוש בשקרים ובהוצאת דיבה רעה על אנשים בפוליטיקה בישראל, שקרים והוצאת דיבה על רמטכ''לים, על היועץ המשפטי לממשלה, על המשטרה, על מערכת המשפט, דרך שיסוי, פילוג והסתה שפוגעות בעם ישראל והורסות אותו מבפנים. האוייב מבפנים הוא הרבה יותר מסוכן כי הוא הורס את הנשמה של עם ישראל! נתניהו מסוכן למדינת היהודים. האם לא למדנו את לקח העבר?! האם נמשיך לתת לעריץ חסר רסן וחסר מצפון לפלג ולפגוע באחדות הקיום של עם ישראל?! הגיע הזמן להגיד לא לשקרים, לא להסתות, לא לפילוג, כן לאחדות, כן ליושר ואמת, כן לנצח מדינת ישראל. כולם צריכים ללכת לקלפי עם תחושת אחריות ומחוייבות להציל את עם ישראל, לבחור בכחול לבן ולהציל את עם ישראל מהסרטן שמתפשט מבפנים!
המשך 09:48 27.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל ישראלי
ושלא יעבדו עליכם.חבל
18:25 28.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גדי
בושה
21:53 26.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חחח
הרבנים יתנו היתר.
20:06 26.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
השקר שלך כבר הופרך
החרדים הולכים עם נתניהו מתוך אחריות לאומית גם בניגוד לאינטרס האישי הכספי שלהם. ההכרזה על אי פסילת ליברמן (למרות היותו איש שפל) זה גם לצורך ביבי. אולי ליברמן יחליט פתאום שהוא כן רוצה להתהפך ולשבת עם ביבי(למרות שהוא הכריז שהוא רוצה לשבת עם מרץ ובלבד שיפיל את ביבי). במקרה כזה גפני יהיה מוכן לשאול את הרבנים האם למחול על כבודם על מנת לעזור לביבי. ועדיין עדיף שליברמן ייעלם מהפוליטיקה בישראל. אין ממנו תועלת למעט טיפוח אנטישמיות.
06:48 27.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלמה
תברחו כולם מהרמאי מבלפור בגללכם יש תחבורה בשבת כי נרדמתם אחרי הביבי
19:36 26.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלומית בונה סוכה
בגנץ שהמצע שלו - המצע שלו - נגד שבת קודש? ביבי הוא לא כוס התה שלנו, אבל גנץ הוא כוס רעל.
02:41 27.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר