מבזקים
סרוגים

ישראלית שנדבקה בקורונה ביפן החלימה מהמחלה

אישה ישראלית ששהתה על "ספינת הקורונה" ביפן ואובחנה כחולה בנגיף החלימה בבית החולים בטוקיו וצפויה להשתחרר מאשפוז. האישה, שנדבקה לצד בן משפחתה שעדיין מאושפז, צפויה לחזור לארץ בימים הקרובים

ישראלית שנדבקה בקורונה ביפן החלימה מהמחלה

אחד משלושת הישראלים ששהו על "ספינת הקורונה" ביפן ואובחנה כחולה בנגיף החלימה בבית החולים בטוקיו – כך מסר היום (שלישי) דובר המשפחה אליהו אליוביץ'. האישה, שנותרה ביפן ואושפזה בבידוד מאז שירדה מהספינה, צפויה להשתחרר ולחזור לארץ בימים הקרובים.

התפשטות הנגיף: מת נוסע רביעי מ"ספינת הקורונה"
התפשטות הנגיף: מת נוסע רביעי מצילום: התפשטות הנגיף: מת נוסע רביעי מ

על פי הודעת המשפחה, מאז אשפוזה בבית החולים האישה עברה בדיקות רפואיות רבות ומחמירות – עד לקבלת התוצאות על החלמה מלאה מהנגיף. בן משפחתה עדיין שוהה בבית החולים, ובמשפחה מקיים כי ישוחרר בקרוב.

המשפחה ביקשה מכלי התקשורת לתת להם את הזמן לתאם את ההכנות לחזרתה הביתה לישראל. בדבריהם אמרו כי "אנו מודים לכל עם ישראל על התמיכה והחיזוקים לאורך הדרך, ומקווים שכולם ישתחררו בקרוב בריאים ושלמים".

יפן ספינת הקורונה קורונה