אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

הכי קל: הנשנוש הכי גאוני שאפשר לעשות מטורטייה

מאפה בית לזית גרסת 2020: אם מתחשק לכם להעביר את שביזות יום ראשון עם נשנוש קליל וטעים, הכירו את המתכון לנשנושי טורטייה וזיתים שניתן להכין בקלות עם הילדים

הכי קל: הנשנוש הכי גאוני שאפשר לעשות מטורטייה
  (צילום: נמרוד-סונדרס/ מאסטר שף)

מתכון לנשנושי טרוטייה וזיתים 

מאפה בית לזית גרסת 2020: אם מתחשק לכם להעביר את שביזות יום ראשון עם נשנוש קליל וטעים, הכירו את המתכון לנשנושי טורטייה וזיתים שניתן להכין בקלות עם הילדים

מנות: 24 נשנושים | חלבי

מצרכים: 

20 זיתים ללא גלעין
4 טורטיות
4 פרוסות גבינת מוצרלה או צהובה
מעט שמן זית
גבינה גרנה פדנו
ממרח פסטו בזיליקום: (ניתן להשתמש בממרח קנוי)
1 כוס עלי בזיליקום שטופים
1/4 כוס צנוברים
1/4 -1/3 כוס שמן זית
1 שן שום
מלח, פלפל
2 כפיות מיץ לימון טרי

הוראות הכנה:

1. בעזרת גלגלת או סכין מחלקים כל טורטייה לשישה משולשים.

2. מניחים על כל בסיס של משולש פיסה של גבינה וזית ומגלגלים עד לשפיץ. סוגרים עם קיסם.

3. מזהיבים במחבת חמה עם מעט שמן זית ומגישים מיד, לצד ממרח פסטו וממרחים אהובים

4. להכנת הפסטו: במעבד מזון טוחנים יחד בזיליקום, צנוברים, שמן זית, שום, לימון, מלח, פלפל למחית אחידה (אם צריך מוסיפים שמן). מניחים בצד.

בתאבון!

==============

באדיבות המותג מאסטר שף

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
תקראו את רשימת הרכיבים של הטורטיות!!!!
למה לא מפרסמים | 25-02-2020 7:11
יש לקרוא את רשימת המרכיבים של הטורטיה לפני שמכינים.