ראש הממשלה נתניהו השתתף הערב (ה') בכנס הליכוד בדימונה והתייחס להחלטה של פרקליט המדינהפרקליט המדינה לפתוח בחקירה פלילית נגד חברת המימד החמישי.

"בפרשת המימד החמישי נפתחה הערב חקירה פלילית ובחקירה פלילית הכל פתוח. לא רק שגנץ פשט את הרגל בפרשת חברת המימד החמישי הוא קיבל חוזה של 50 מיליון שקל ללא מכרז שמתוכם 4 מיליון שקל הוכנסו לקופת החברה שלו ולא חזרו לקופת המדינה. את זה יבדקו רק אחרי הבחירות. כי זה 4 שבועות, ומה שקשור בעבדכם – 5 שבועות לפני הבחירות. זה ממש בדיחה!"

"לא ביבי, לא רק שלא חוקרים לא עושים כלום. שום דבר. לכן צריך להגיד את זה לציבור כי זו שערורייה. פשוט שערורייה. יש כאן מפלגה שמתיימרת להיות מפלגה טהורת כפיים ודואגת לטוהר המידות. מפלגת כחול לבן? הצחקתם אותי! אז אני דורש מהם להצטרף לדרישה שלנו להסיר את צו איסור הפרסום על קלטות אשכנזי מנדלבליט."

בהקשר להצעה שלו לעימות טלוויזיוני מול גנץ שמסרב אמר נתניהו: "הזמנתי את גנץ לעימות טלוויזיוני – הוא לא מוכן לבוא. הוא מפחד לבוא. אם הוא לא יכול לעמוד בלחץ של עימות טלוויזיוני אז איך הוא יעמוד בלחצים שמופעלים על ראש ממשלת ישראל? ברור שלא. הוא יודע שבעימות טלוויזיוני אני אחשוף את העובדה שהוא תלוי בממשלה שתלויה באחמד טיבי, איימן עודה והמשותפת.

הוא יודע שאין לו מה להציע. אנחנו באים עם מעשים! אנחנו באים עם הישגים! אנחנו באים עם דרך, עם הצלחה כבירה ונבחרת כבירה, עם הדרך של הליכוד!"