מבזקים
סרוגים

לא עוצר: ההפתעה של אריאל זילבר לבנימין נתניהו

הזמר והיוצר אריאל זילבר משחרר גרסת רמיקס חדשה עם פרחי ירושלים, לסינגל שיצר לכבוד ראש הממשלה נתניהו - "בנימין ידיד השם". צפו

כ"ג שבט התש"פ
לא עוצר: ההפתעה של אריאל זילבר לבנימין נתניהו
לא עוצר: ההפתעה של אריאל זילבר לבנימין נתניהו צילום: (צילום: סרוגים)

בשיאה של תקופת הבחירות, הזמר והיוצר אריאל זילבר ממשיך לחזק את ראש הממשלה נתניהו. זילבר התאחד עם להקת הילדים "פרחי ירושלים" ויחד הם משחררים גרסת רמיקס מחודשת לסינגל "בנימין ידיד השם".

זילבר ביצע את השיר לראשונה מול אלפים בהפגנת הימין שנערכה בכיכר גורן בפתח תקווה ומאז הספיק להוציא אותו כסינגל וכעת כרמיקס.

"המילים של ידידיה שילה נכתבו לבקשתי, כדי שאוכל לשיר את הזעקה על העוול שנעשה לבנימין נתניהו", סיפר זילבר לסרוגים.

(מילים: הרב ידידיה שילה | לחן: אריאל זילבר | עיבוד: עופר המרמן)

"זה עוול גדול כל מה שעושים לנתניהו ואני מרגיש חובה להיות בצד שלו", סיפר זילבר בראיון לסרוגים "אני מאמין בבנימין נתניהו ובדרך שלו. אני חושב שהוא מנהיג גדול וצריך לעזור לו, על כל מה שעושים לו".

נתניהו לא נותר אדיש למחווה ושיתף בעמוד הפייסבוק הרשמי את הגרסה המחודשת של זילבר ופרחי ירושלים. לצד הכיתוב: "מולדת כבר לא יחפה. הפכנו את ישראל למעצמה. עכשיו אתם – מצביעי ליכוד – באים לקלפי עם עוד 2 מצביעי ליכוד ואנחנו מנצחים בענק! יאללה, סומך עליכם!".

זילבר לסרוגים: "הבנתי מה נתניהו עשה בהתנתקות"
זילבר לסרוגים: צילום: זילבר לסרוגים:

 

אריאל זילבר בנימין נתניהו פרחי ירושלים רמיקס