מבזקים
סרוגים

שקד: לתמוך בעסקים שב'רשימה השחורה'

חברת הכנסת איילת שקד הציע מייזם לתמיכה בעסקים שנמצאים ברשימה השחורה של האו"ם אשר "יש תשתית ראייתית כי יש להם קשרים להתנחלויות"

כ"א שבט התש"פ
שקד: לתמוך בעסקים שב'רשימה השחורה'

בפוסט שהעלתה חברת הכנסת איילת שקד הערב (ראשון) הציעה יוזמה לתמיכה בעסקים הקטנים שנמצאים ברשימה השחורה של האו"ם.

שקד כתבה: "הם מחרימים? אנחנו מחזקים! כולנו שמענו על הרשימה השחורה, שפרסם האו"ם נגד עסקים ביהודה ושומרון. אני בטוחה שכולכם מבינים שיש תשובה אחת והיא ריבונות, ואני משוכנעת שאתם מבינים שרק מפלגת ימינה תילחם על זה".

רשימה שחורה של האו"ם: 112 עסקים הפועלים ביו"ש
רשימה שחורה של האוצילום: רשימה שחורה של האו

"אבל מה אפשר לעשות בינתיים?אז זה מאוד פשוט- הם ימשיכו להחרים? אנחנו נמשיך לחזק! בואו נראה כולנו יחד לבעלי העסקים ביהודה ושומרון שאנחנו איתם. אוהבים אותם, מחזקים אותם, ולא נותנים להם ליפול".

בהמשך שקד הציע כי אנשים יכתבו המלצות לעסקים שנמצאים ברשימה ויתייגו אותם "לתשובה ציונית הולמת".

כזכור, ביום רביעי האחרון מועצת זכויות האדם של האו"ם פרסמה "רשימה שחורה" של בתי העסק הפועלים ביישובים היהודים ביהודה ושומרון. לפי האו"ם, הרשימה כוללת 112 עסקים אשר "יש תשתית ראייתית כי יש להם קשרים להתנחלויות. 94 מהם ממוקמים בישראל, ו-18 נמצאים בשש מדינות אחרות".

איילת שקד האו"ם חרם