מבזקים
סרוגים

אלי מויאל לקה בליבו; מצבו קשה

אלי מויאל, ‏ראש העיר שדרות לשעבר, אושפז הלילה בבית החולים ברזילי באשקלון אחרי שעבר התקף לב קשה. מבית החולים נמסר כי מצבו של מויאל קשה והוא מורדם ומונשם

גיא עזרא | חדשות סרוגים
כ"א שבט התש"פ
אלי מויאל לקה בליבו; מצבו קשה
אלי מויאל לקה בליבו; מצבו קשה צילום: (צילום: אדי ישראל/ פלאש90)

אלי מויאל, ‏ראש העיר שדרות לשעבר, אושפז הלילה (בין מוצ"ש לראשון) בבית החולים ברזילי באשקלון אחרי שעבר התקף לב קשה. מבית החולים נמסר כי מצבו של מויאל קשה והוא מורדם ומונשם.

מויאל, איש ליכוד לשעבר, כיהן כראש העיר במשך כעשור, בין 1998 ל-2008, בתקופה בה החל ירי הקאסמים על העיר הדרומית

מויאל פקד באופן קבוע את אולפני הטלויזיה והרדיו והירבה להופיע בתקשורת תוך שהוא מותח בקורת קשה על מדיניות הממשלה בנושא הטיפול בירי הטילים לעבר ישראל.

אריה דרעי על אלי מויאל: "הוא צריך טיפול"
אריה דרעי על אלי מויאל: צילום: אריה דרעי על אלי מויאל:

בשנת 2005 זכה מויאל בתואר איש השנה בתקשורת של האיגוד הישראלי ליחסי ציבור ודוברות, על פעילותו להעלאת מצבה של העיר לסדר היום הציבורי.

לקראת בחירות 2015 נפגש מויאל עם ראשי המחנה הציוני יצחק הרצוג וציפי לבני, ופוטר מתנועת הליכוד. הוא הוחזר בהמשך על ידי הנהלת המפלגה אך עזב מרצונו.

אלי מויאל ברזילי התקף לב שדרות קסאמים