העיתונאי ואיש התקשורת, אראל סג"ל, הושעה מתאגיד השידור הציבורי 'כאן' בעקבות "סרטון השופרות" בו נראים הוא, שמעון ריקלין וינון מגל, משתתפים בתעמולת הבחירות של הליכוד וראש הממשלה בנימין נתניהו.


על פי הדיווח של נתי טוקר ב'דה מרקר', סגל הושעה עד לבירור העניין עם ראשי התאגיד ומנהליו.

מחטיבת החדשות בתאגיד נמסר: "הסרטון מהווה לכאורה עבירה על כללי האתיקה של התאגיד, שאוסרים על השתתפות בתעמולת בחירות. סג״ל הושעה עד לבירור העניין".

ממפלגת 'ימינה' נמסר בתגובה להשעייתו של סג"ל: "הזוי. שנים שלהקה תקשורתית חד מימדית אומרת את אותם מסרים, מחבקת ומלטפת את מי שיקר לה ואת מי שחפצים ביקרו והכל גלוי וידוע. וכלום. לא השעיות, לא נזיפות ולא ביקורות. עיתונאי ימני שר ׳שבחי ירושלים׳ עם ראש הממשלה – מושעה מיידית מעבודתו. בושה".

ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס להשעייתו של סג"ל בכנס הליכוד באור יהודה: "אראל סג"ל שניגן איתי את 'שבחי ירושלים' הושעה מהתאגיד – איזו בושה. בתאגיד הם אף פעם לא אומרים שיש להם אהדה לשמאל. איזו בדיחה. בושה. אני יודע שאתם כמוני משבחים את ירושלים".