יום לאחר שנפגש לראשונה מאז הפיצול עם איילת שקד, הרב חיים דרוקמן הגיע הערב (רביעי) לכנס השגרירים של מפלגת ימינה והביע תמיכה ברשימה המאוחדת. בעת כניסתו לאולם בכפר המכבייה התקבל בהתלהבות על ידי הפעילים ובירך את ראשי המפלגה בראשם השר נפתלי בנט.

"לא באתי לכאן לדרוש דרשות, באתי לכאן לעשות את הכל שרשימת ימינה היא אחת ויחידה בציונות הדתית" אמר הרב. "תורתנו היא תורת חיים, תורה שלמה שכוללת מצוות של בן אדם למקום, מצוות של בן אדם לחברו, עמו וארצו ולמדינתנו".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לדבריו, "אנחנו ניצבים עכשיו בפני מצווה אדירה לעמנו, ארצנו ומדינתנו שכל אלו חשובים ביותר. אנחנו צריכים להשקיע שאכן נתקדם ולא חלילה אחרת. אין שום סיבה שעכשיו נהיה פחות מ-12 מנדטים".

"סיפרו לי שכמעט כל רשימה הקימה מטה. אנחנו צריכים לומר להם: 'ויבלע מטה אהרון את כל מטותם'" הוסיף ואמר ביחס לפניות המפלגות האחרות. "אין ספק שהפוטנציאל להצביע עבור הציונות הדתית הוא פוטנציאל אדיר, אין סיבה להצביע למפלגות אחרות. מי שדואג מבחינת האמת להמשך המורשת של עם ישראל, הזהות היהודית של עם ישראל, זאת ימינה".
מה דעתך בנושא?
24 תגובות
3 דיונים
עמיחי
בקושי יעברו את אחוז החסימה
14:19 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לרב יש ראיה עמוקה
על זה נאמר "שנגדל נבין"
13:25 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דתי לאומי
נעלם מבינתי איך רבנים תומכים במפלגה שמעלימה את האג'נדה הדתית שלה (כדי למשוך חילונים?). היא לא רק מעלימה סמנתית אלא גם מעשית נוהגים מנהג היה דתי בביתך ואדם כללי כלפי חוץ
12:18 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל
עם כל הסיכסוכים והמחלוקות שאתם גורמים לא מגיע לכם לעבור את אחוז החסימה....
11:49 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יואל
1. המנהיגות המסמורטטת שלכם בנט שקד וסמוטריץ לא מחמיצים הזדמנות להישכב על הגב מול המשיח בדורינו ביבי.....ולתת לו לדרוך עליהם 2. אם לא שמת לב יש כרגע מעל ל80 אחוז במדינה...
1. המנהיגות המסמורטטת שלכם בנט שקד וסמוטריץ לא מחמיצים הזדמנות להישכב על הגב מול המשיח בדורינו ביבי.....ולתת לו לדרוך עליהם 2. אם לא שמת לב יש כרגע מעל ל80 אחוז במדינה בעד מדינה פלסטינית אולי כדאי שתרעננו את רעיון ארץ ישראל השלמה 3. אם כבר ארץ ישראל למה אתם מזניחים את שטחי A (לא שמעתי שאתם רוצים להחיל שם ריבונות....ומה עם עבר הירדן המזרחי? מה ראובן גד וחצי המנשה לא חלק מעם ישראל?
המשך 10:16 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטי
הם משחקים בו כמו שהילד שלי משחק הטרקטור.
09:52 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יש סיבה! בוגדנות!!
מתי הרב לומד תורה? כל היום נמצא בכנסים פוליטיים,ישיבות עם איילת שקד,פגישות עם פעילים פוליטיים, תרגילים מסריחים, גריפת תקציבים, הגיע הזמן ללמוד וללמד תורה.
08:42 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איך הרב דרוקמן
משפיל את עצמו בצורה כזו, זה בלתי נתפס, אז מה לא עושים בשביל כבוד, מוכרים הכל בזיל הזול, מגעיל, בנט שבגד ברב דרוקמן באופן אישי, דוברת של בנט במשרד החינוך לסבית, זאת מאחורי גבו של הרב, גנבו מהבית היהודי 11 מיליון ש"ח, בלתי נתפס איך קבלו אנשים כאלה, נכשלו בבחירות אין להם שום קבלות ועוד מיליון סיבות למה לא להצביע ימינה, תצביע ימינה תקבלו שמאלה, בע"ה שמתעב שקרנים רמאים בוגדים קוני קולות בכסף, גונבי כספים, זה האנשים, בשום אופן אסור להצביע לאנשים הללו, אין יותר מפד"ל מפד"ל רבים רבים יביעו לדגל התורה, אם תקבלו 5 מנדטים תגידו תודה ותשתקו, זה נראה שכך הולך להיות, הקב"ה מאס בכם.
09:45 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אופילו לא חלום....
אני והרבה כמוני לא יכולים ומסוגלים לבחור בהם
08:39 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דווקא יש סיבה
מי שרוצה את ביבי כראש ממשלה צריך להצביע לביבי, ולא לחבורה שיום אחרי הבחירות שוב תתפצל מילה זו מילה:) (נמחק)
08:18 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שי
אני מתפלל שתענשו על הבגידה וחילול השם שעשיתם ותקבלו מקסימום 5.
08:05 13.02.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר