ח"כ ישראל אייכלר מיהדות התורה מגיב הערב (ראשון) לסרטון בו יו"ר ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן, האשים את נציגו של האדמו"ר מגור במפלגה, שר הבריאות יעקב ליצמן, בקריסת מערכת הבריאות.

אייכלר אמר: "חובה על כל יהודי להילחם נגד אש ההסתה שאיווט ליברמן מלבה בקרב בוחריו. הוא יוצר דה לגיטמציה ליהודי חרדי כפי שאמרו הקומניסטים 'צריך לירות ברב ובסוחר כמו בכלב'".

"היום הכלבים מוגנים, כך גם הסוחרים, אבל איווט יורה ברב ליצמן ובאמצעותו בכל שומרי התורה. הוא מפיץ עלילה ומאשים את החרדים גם בזיהומים בבתי החולים".

עוד הוסיף אייכלר כי: "עוד מעט יאשים אותנו גם בהפצת וירוס הקורונה. אין גבול לאנטישמיות ולרוע. יש להתייחס להסתה של ליברמן כמו להסתה של איסמעיל הנייה. התשובה לרוע ולאכזריות של מפלגת "עלילות ביתנו" תבוא בקלפי".

הדברים באים בעקבות סרטון אותו פרסם אמש ליברמן אודות קריסת מערכת הבריאות, בו נאמר: "תעשו הכל כדי לא להגיע לבית החולים, כי לכו תדעו איך תצאו משם. מי יהיה שר הבריאות הבא שלכם, רב או רופא?"