מבזקים
סרוגים

בלוני תבערה אותרו במועצה אזורית חוף אשקלון

כוחות משטרה הוזעקו בעקבות בלונים חשודים שנחתו באזור המועצה האיזורית חוף אשקלון. במשטרה מדגישים כי אין לגעת בחפצים חשודים ויש ליצור קשר עם מוקד 100

י' שבט התש"פ
בלוני תבערה אותרו במועצה אזורית חוף אשקלון
בלוני תבערה אותרו במועצה אזורית חוף אשקלון צילום: דוברות משטרת ישראל

כוחות משטרה הוזעקו היום (רביעי) בעקבות דיווחים אודות בלונים שנחתו באזור המועצה האיזורית חוף אשקלון, ואליהם מחובר חפץ חשוד.

למקומות נחיתת הבלונים הוזעק חבלן המשטרה והשטח נסגר עד לסיום טיפול זהיר ומקצועי שיסיר את הסיכון מהחפץ.

טרור בלוני הנפץ נמשך: מטען חשוד נחת בשדרות
טרור בלוני הנפץ נמשך: מטען חשוד נחת בשדרותצילום: טרור בלוני הנפץ נמשך: מטען חשוד נחת בשדרות

לאור מספר אירועים מסוג זה בימים האחרונים, במשטרה מבקשים להזכיר כי בכל מקרה בו מבחינים בחפץ חשוד, יש לדווח מיד למשטרת ישראל בטלפון 100.

מהמשטרה נמסר כי: "חל איסור לגעת בחפץ, ויש להרחיק סקרנים עד הגעתם של שוטרי משטרת ישראל למקום. חבלני המשטרה הם המוסמכים לטפל בחפצים חשודים וברשותם ציוד מיגון מקצועי ומתאים לכך".

אתמול תקף צה"ל יעדים בעזה בעקבות התגברות ירי הרקטות ובלוני הנפץ לעבר עוטף עזה. לא דווח על נפגעים פלסטינים בתקיפה.

בלוני נפץ חפץ חשוד מועצה אזורית חוף אשקלון