ישראל גנץ- ראש מוצת בנימין, שהגיע למאהל שהקימה מועצת יש"ע מול משרד ראש הממשלה, אומר לסרוגים: "אנחנו פה בשביל להגיד, אנחנו ברגע היסטורי שצריך לנצל אותו עכשיו, אין הרבה זמן. ואנחנו קוראים לראש הממשלה להחיל ריבונות, ביו"ש, לעשות כל מה שהוא יכול".
"אנחנו צריכים ליצור פה מפנה לשנות את המצב ביהודה ושומרון להפוך אותו לחלק בלתי נפרד ממדינת ישראל".

לגבי השאלה האם זו מחאה, או תמיכה, אומר גנץ:"אנחנו פונים לרה"מ כי הוא ראש הממשלה הנבחר, אבל הוא עובד ועובד קשה כדי ליצור תמיכה אמריקאית, אנחנו פונים גם אליהם, אבל הוא ראש הממשלה שלנו ואנחנו סומכים עליו.
לשאלה מה יעשו אם לא תוחל ריבונות בקרוב, הוא אומר: "אנחנו גם דורשים שיעשה הכל כדי להחיל פה ריבונות. אנחנו נצטרך לבחון את המשך עמדתנו מול התכנית שעלולה להיות גם מסוכנת, אם זה לא יוחל נבחן את המשך דרכנו".
תגובות
נסעו כמו פודלים לארה"ב,ועכשו עושים שטויות ביבי לקח אותם לארה"ב על תקן פודלים,וכשהגיש להם את הדוגלי,הם התחילו לחשוד,חבורת נהנתנים,אוהבים טיסות ,מלונות,קוקטיילים,מצלמות , יוחאי דמארי היחיד עם ענווה ולא נסע לארה"ב,ולא נפל בפח.