שטייף: "אף אחד לא היה רוצה שיכתבו עליו שקרים"
עיתונאית גלי צה"ל, הדס שטייף, הודיעה הערב כי עורכי דינה יגישו תביעות דיבה נגד כל מי שכותב נגדה שהיא פרצה למכשיר הסלולרי של אפי נוה. שטייף לסרוגים: "כל אחד מרשה לעצמו, די. רק ככה אנשים ילמדו"

עיתונאית גלי צה"ל, הדס שטייף, הודיעה הערב (רביעי) בטוויטר כי תתבע גולשים שהגיבו לה כי היא "גנבת טלפונים" ו"פושעת עבריינית" תביעת דיבה.
התגובות הגיעו לציוץ אותו כתבה שטייף נגד העברת שטחי המשולש למדינה הפלסטינית כחלק מעסקת המאה: "לא יהיה. תושבי המשולש הם ישראלים לכל דבר ועינין. הם חלק מאיתנו. בושה… רבים מאיתנו יעברו כמחאה להתגורר במשולש. זה לא קשור לימין ושמאל. קשור לבני אדם. לשכנות וחברות".
גולשים רבים הגיבו לשטייף בהקשר לפרשת הטלפונים עם אפי נווה: "רוצי רוצי מתאים לנו שתגורי עם המחבלים גונבת טלפונים את פושעת עבריינית", "יש להם אומץ רק לגנוב טלפונים , לפרוץ אותם ולפרסם תוכן בניגוד לחוק, כי כמובן יש להם את הגב של העבריינים", ועוד.
שטייף הגיבה לאחת מהגולשות: "תביעת הדיבה נגדך תגיע בקרוב. רק אם תשלמי תביני שמילים זה לא מים. יש לך הוכחות שפרצתי? שגנבתי??? תביאי למשפט". בנוסף, עדכנה שטייף את העוקבים אחריה כי "עורכי דין אוספים מהבוקר את כל ההודעות כדוגמת זאת המובאת כאן. תביעות לשון הרע תוגשנה. רק אז יבינו אנשים שלא מדובר במשחק ילדים… אפרסם כל מי שאתבע".
בשיחה עם סרוגים מסרה שטייף: "כל מי שכותב שטויות וקורא לי פורצת או גנבת ואין לו הוכחות לזה, יתבע תביעת לשון הרע. זה מה שאני מתכננת לעשות, לי נמאס מכל החבורה הזאת. אף אחד לא היה רוצה שיכתבו עליו שטויות ושקרים וכל אחד מרשה לעצמו, די. יש כבר עורך דין שעובד על זה, רק ככה אנשים ילמדו".
עו"ד ערן דמרי המייצג את שטייף מסר לסרוגים: "מרשתי עוברת בימים אלה מסכת השמצות של הוצאת דיבה, לשון הרע ופגיעה בשמה הטוב ברשתות החברתיות. לכל הפוגעים בשמה המרשים לעצמם להתבטא בצורה פוגענית ומשפילה כנגד מרשתי אין שמץ של מושג לעניין פועלה ועשייתה. בימים אלה אאסוף את כל הראיות כנגד כל משמיציה ונמצה איתם את הדין על פי חוק".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו