מתכון למרק בשר
לכבוד השבת הקרה שלפנינו, סידרנו לכם מתכון פשוט למרק בשר עשיר עם ירקות שיוסיף לכם עונג אמיתי לשולחן והכי חשוב יחמם את הבטן והלב
מצרכים:
1.5 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים, קצוצים
4 גזרים, קלופים וחתוכים
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות
2 כוסות חומוס, מושרה ומסונן / חומוס משימורים, שטוף ומסונן
1 כף כמון
מלח ופלפל שחור
4 עלי דפנה
6 כדורי פלפל אנגלי
3 ליטר מים
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר בנוני ועמוק, מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות
2. מוסיפים את הגזרים, הגמבה, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והכמון ומערבבים יחד
3. לאחר מכן מוסיפים את קוביות הבשר והחומוס, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים את המים על הכל.
4. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה
שבת שלום!

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אפרת
כל הכבוד לךךךךךךך
14:53 30.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר