אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

סורגים שבת: מתכון למרק בשר מנחם

לכבוד השבת הקרה שלפנינו, סידרנו לכם מתכון פשוט למרק בשר עשיר עם ירקות שיוסיף לכם עונג אמיתי לשולחן והכי חשוב יחמם את הבטן והלב

סורגים שבת: מתכון למרק בשר מנחם
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון למרק בשר

לכבוד השבת הקרה שלפנינו, סידרנו לכם מתכון פשוט למרק בשר עשיר עם ירקות שיוסיף לכם עונג אמיתי לשולחן והכי חשוב יחמם את הבטן והלב

מצרכים:

1.5 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים, קצוצים
4 גזרים, קלופים וחתוכים
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות
2 כוסות חומוס, מושרה ומסונן / חומוס משימורים, שטוף ומסונן
1 כף כמון
מלח ופלפל שחור
4 עלי דפנה
6 כדורי פלפל אנגלי
3 ליטר מים
4 כפות שמן

אופן ההכנה:

1. בסיר בנוני ועמוק, מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות

2. מוסיפים את הגזרים, הגמבה, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והכמון ומערבבים יחד

3. לאחר מכן מוסיפים את קוביות הבשר והחומוס, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים את המים על הכל.

4. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה

שבת שלום!

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
עדןןןןןן ריגשתתתתת תותחית...עשית רצונו כרצונו
אפרת | 30-01-2020 14:53
כל הכבוד לךךךךךךך