בסיור שקיים שר הפנים ויו"ר ש"ס אריה דרעי בבקעת הירדן הצהיר: "משרד הפנים מכין את עבודת המטה לקראת החלת הריבונות יחד עם מנכ"ל משרד ראש הממשלה. מצווה הבאה לידך אל תחמיצנה, אסור להחמיץ"
הסיור נערך היום (שני) עם חברי סיעת ש"ס בהובלת מועצת יש"ע וראשי מועצות מיהודה, שומרון ובקעת הירדן. כשבערב צפויים להיפגש ראש הממשלה ויו"ר כחול לבן עם הנשיא האמריקני דונלד טראמפ לקראת פרסום תכניתו המדינית המכונה 'עסקת המאה'.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"כאן עמדו אבותנו, מכאן נכנסו לארץ ישראל, וכאן החלו את המסע הגדול ליישוב הארץ", אמר השר דרעי, "אין ספק שזהו מקום היסטורי, זה שלנו, זו ארץ אבותנו. אנחנו כבר התחלנו להיערך בעבודת מטה, מחילים את החוק, ראשי המועצות הופכים להיות לא ראשי מועצות של אלוף הפיקוד, אלא של שר הפנים. אנחנו מכינים את כל עבודת המטה, יש הרבה שאלות משפטיות, ישומיות. אנחנו מקבלים בברכה ומצפים לזה שהרשויות ביהודה ושומרון יעברו למשרד הפנים"

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עוד הוסיף השר לגבי נסיעתו של ראש הממשלה לוושינגטון: "התפללנו שראש הממשלה יצליח במשימתו ושכל הרעשים מסביב לא יפריעו למשימה וכשהוא יחזור לארץ נוכל להחיל ולהתחיל לעבוד בממשלה ובכנסת, אסור להחמיץ, מצווה הבאה על ידך אל תחמיצנה"
מנכ"ל מועצת יש"ע יגאל דילמוני אמר בסיור בקעת הירדן היא לא רק חגורת הביטחון של מדינת ישראל אלא גם חגורת המורשת והחיבור של עם ישראל אל ארץ ישראל, ברגע שמחילים את הריבונות מחזקים גם את החיבור למורשת ולמסורת וגם חיזוק הביטחון"
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
איזה בזיון
למה ביבי מזגזג כל יום וכל שעה עם דעותיו, כעת החליט לוותר על הבקעה, העיקר שמש' הפנים וכל הצוות כבר ביקרו בבקעה בזמן שביבי החליט לוותר, מפאת הפחד מה יאמרו...
למה ביבי מזגזג כל יום וכל שעה עם דעותיו, כעת החליט לוותר על הבקעה, העיקר שמש' הפנים וכל הצוות כבר ביקרו בבקעה בזמן שביבי החליט לוותר, מפאת הפחד מה יאמרו הערבים מהנוולים.
המשך 12:03 27.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר