מבזקים
סרוגים

אדם אותר ללא רוח חיים במקווה בירושלים

אדם בשנות ה-70 לחייו אותר הבוקר כשהוא ללא רוח חיים במקווה בירושלים. כוחות הצלה שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו לאחר נסיונות החייאה

גיא עזרא | חדשות סרוגים
א' שבט התש"פ
אדם אותר ללא רוח חיים במקווה בירושלים
אדם אותר ללא רוח חיים במקווה בירושלים צילום: ארכיון. למצולמים אין קשר לכתבה (צילום: הדס פארוש\ פלאש90)

אדם בשנות ה-70 לחייו אותר הבוקר (שני) כשהוא ללא רוח חיים במקווה בירושלים. כוחות הצלה שהוזעקו למקום נאלצו לקבוע את מותו לאחר נסיונות החייאה.

ממד"א נמסר: "בשעה 05:42 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על גבר שנמצא מחוסר הכרה בתוך מקווה (עם מים רדודים) ברחוב נתן שטראוס בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ולאחר מאמצי החייאה קבעו את מותו של גבר כבן 73 .

פאראמדיק מד"א יעקב בורוכוב סיפר: "כשהגענו למקום ראינו גבר כבן 73 מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק. סיפרו לנו שכך הוא נמצא בתוך המים הרדודים של המקווה, ומשו אותו מהמים, הענקנו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה ממושכות שבסופן נאלצנו לקבוע את מותו".

החייאה ירושלים מד"א מקווה