מבזקים
סרוגים

הח"כ לשעבר מהמפד"ל: "כואב, הרסו את הבית!"

ח"כ מטעם המפד"ל יגאל ביבי שיתף בתחושותיו לאחר האיחוד בימין-הדתי ואמר מילים קשות על הענשה: "אני עצוב היום. תנועה של מאה שנה, חדשים באו, לא שיערום אבותנו, הרסו את הבית"

י"ט טבת התש"פ
הח"כ לשעבר מהמפד"ל: "כואב, הרסו את הבית!"
הח"כ לשעבר מהמפד"ל: "כואב, הרסו את הבית!" צילום: צילומסך ערוץ הכנסת

חכ" לשעבר יגאל ביבי מהמפד"ל תקף בחריפות היום בפרלמנט צהרים בערוץ הכנסת את האיחוד בימין:  "לא אגיד את המילה שמשתמשים – 'נוכלים', אבל לאלה אפשר להצביע?" הוא תקף את השר נפתלי בנט וח"כ איילת שקד כשפנה לרה"מ בנימין נתניהו: "הם סחטו אותך כבר כמה פעמים"

בראיון למזל מועלם, יחד עם עורך אתר סרוגים אור יזרעאלי, אמר יגאל ביבי: "במשך למעלה מ-30 אני נבחר ציבור מטעם המפד"ל ואני עצוב היום. חברים שלי מתקשרים אלי, ותיקי התנועה שעבדו קשה למען התנועה, תנועה של 100 שנה, הרסו את הבית, הם לא יכולים לעכל את זה".

3 נקודות אור בחושך הפוליטי של הציונות הדתית
3 נקודות אור בחושך הפוליטי של הציונות הדתיתצילום: 3 נקודות אור בחושך הפוליטי של הציונות הדתית

"בחרו את הרב רפי פרץ, טייס, ראש ישיבה, הבן שלי למד אצלו, אבל א' ב' של פוליטיקה הוא לא יודע. טירון פוליטי לא היה עושה מה שהוא עשה. הוא נותן את המפלגה לבנט? אתה לא מכיר אותם בחודשים האחרונים מה הם עשו? אתה לא מכיר את סמוטריץ'? הייתה לך ביד מפלגה, שנתנה לך גיבוי, אתה יכול לצרף מי שאתה רוצה, בן גביר נותן לך 80 אלף קולות. להרוס מפעל? אתמול גדעו את העץ הזה. עכשיו נצטרך לבנות, לזרוע מחדש את הכל וזה כואב".

איחוד בימין בחירות 2020 יגאל ביבי