חדשות המגזר

"בנט נטש את הציונות הדתית וסמוטריץ' הצטרף"

בעוצמה יהודית זועמים על ההסכם שמשאיר אותם רק עם הבית היהודי: "הימין החדש והאיחוד הלאומי מנסים למחוק את הציונות הדתית בחיבור מגוחך שכל כולו כיסאולוגיה"

"בנט נטש את הציונות הדתית וסמוטריץ' הצטרף"
צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90)

הלם בבית היהודי המאוחד. אחרי התגובה של הבית היהודי, שתקפה את בנט וסמוטריץ', עכשיו תורם של אנשי עוצמה יהודית לתקוף את ההסכם בין שתי המפלגות.

WhatsApp Video 2020-01-14 at 16.15.59
WhatsApp Video 2020-01-14 at 16.15.59| צילום: בן גביר על החיבורים בימין

"לאחר שבנט נטש את הציונות הדתית, מי שמצטרף אליו הוא לא אחר מאשר בצלאל סמוטריץ' – והכל בגלל אגו: סמוטריץ' היה על סף חתימת הסכם עם הבית הבית היהודי המאוחד הלילה, ורק בגלל המקום הרביעי שלא הובטח באופן סופי לאופיר סופר הוא החליט לעבור לבנט ושקד ולהצטרף למי שנטשו אך לא מזמן את הציונות הדתית".

עוד נמסר מעוצמה יהודית כי: "הימין החדש והאיחוד הלאומי מנסים למחוק את הציונות הדתית בחיבור מגוחך שכל כולו כיסאולוגיה. סמוטריץ' היתל בציבור במשך כל השבועות האחרונים בהצהרותיו על חיבור, אחדות, פריימריז ומיזוג, אבל מסתבר שכל ההצהרות היו כדי לקבל מקומות ראשונים ומשודרגים. עוצמה יהודית והבית היהודי יפעלו לטובת שילוב גורמים נוספים ברשימת הציונות הדתית וביחד נביא לנצחון הימין בבחירות".

תגובות

20
14
ארז
14.01.20

לכל אחת מרשימות הימין יש את הטרוריסט שלה בנט הנוכל שמציג עצמו כליברלי הולך עם בצלאל '700 ליטר דלק' סמוטריץ' , שרצה לפוצץ' יהודים בנתיבי איילון בעוד שרפי 'חיים בריאים' פרץ לקח את חוב הטירור הכהניסט שישן עם תמונה של אדם שרצח 39 מתפללים מתחת לכרית

13
גבעת שמואל
14.01.20

בן גביר, אתם לא ציונים ומעולם לא הייתם. אתם לא מסתדרים עם השמאל, עם המרכז, עם הימין. היחידים שדוברים את שפתכם הם הפלסטינאים. לא תעברו את אחוז החסימה ובסופו של דבר תביאו לעליית כחול לבן לשלטון. עדיף שתשארו עם נערי הגבעות ותג מחיר.

1
יוחי בן דור
14.01.20

לא ידעתי שהרב זלמן שליט'א יותר ציוני דתי מהרב ליאור שליט'א. שניהם רבני הציונות הדתית תלמידיו של הרצי"ה. אז מדוע עוצמה פחות ציונית דתית מאיחוד לאומי?

2
התמים
14.01.20

כצופה מן הצד מצער וגם מצחיק כל המשחק בכיסאות מוסיקאליים של הפוליטיקאים הדתיים. רסיסי מפלגות של רבע מנדט מתקוטטים על ביצה שלא נולדה בערב חג. תרגיעו, אתם ממש לא הולכים לכבוש את העולם....

3
לגבעת שמואל
14.01.20

דווקא מכירה אנשי הגבעה שיצביעו: עוצמה ! אני שמחה שלא כל אנשי הגבעה חושבים כמוך ויש ביניהם שכן מצביעים לעוצמה יהודית ולא כפי שלכלכת על בן גביר. תתבייש לך שאתה שייך למגזר שכותב וחושב כך!!!

12
סטודנט
14.01.20

אני אתכם מפלגה של יושר והגינות מול מפלגה של פסילות והתנשאות