משפחה מקרני שומרון ניצלה אמש (מוצ"ש) בנס ממארב בציר גלעד.

בתקרית חמורה בכביש 'ציר גלעד' בין יצהר לקדומים התרחשה אמש כאשר ערבים השליכו בקבוק תבערה לעבר שיירת רכבים. באחד הרכבים נסעה משפחה מקרני שומרון שחזרה משבת אצל ההורים באלון מורה.

"יצאנו מבית הורי באלון מורה לביתנו בקרני שומרון" מספר נהג הרכב "וכ-4 ק"מ אחרי צומת יצהר נזרק לעברינו חפץ, ראינו את החפץ מתעופף ודיווחנו למוקד השומרון, כשהגענו לתחנת הדלק בקדומים עצרנו את הרכב וראינו בקת"ב מונח בתוך הגריל שמתחת למכסה המנוע.

"ברכב היו מספר ילדים ופעוטות", מספר הנהג. "אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה אם הבקבוק היה מתלקח". כוחות משטרה וצבא הוזעקו לזירה והחלו לסרוק את השטח.

בני קצובר יו"ר ועד מתיישבי השומרון התייחס לאירוע ואמר כי "אנחנו מתריעים מזה זמן שהאינתיפאדה השלישית החלה. לצערנו אנו עדים הערב כיצד הטרור שב ומרים את ראשו, הפעם למזלנו האירוע נגמר בנס".

הבקבוק שלא התלקח (יורם לסר, ועד מתיישבי השומרון)