היועץ המשפטי לכנסת איל ינון דוחה את טענות שר המשפטים אמיר אוחנה וח"כ מיקי זוהר בנוגע ל"ניגוד עניינים". הוא הוסיף ביקורת נגד הליכוד: "ארשה לעצמי להביע תקווה כי עובדי ציבור יזכו ליחס מכבד וענייני מהדרגים הפוליטיים הבכירים, גם אם חוות דעתם המקצועית אינה לשביעות רצונם".

במכתב ששיגר היועץ המשפטי של הכנסת נטען כי מדובר בעניינים פרוצדורליים של הכנסת ולא בענייני החסינות: "סוגיות אלה אינן נוגעות לבקשות החסינות עצמן או לשיקול הדעת של היועץ המשפטי לממשלה בהגשת כתב אישום, ועל כן לא מתעורר לגביהן כל ניגוד עניינים עם תפקידה או עיסוקה של בת זוגי", זאת ברמיזה לניגוד העניינים של ינון בעקבות מעורבותה של בת זוגתו בתיקי ראש הממשלה נתניהו.

הוא ביקר את כוונותיו של יו"ר סיעת הליכוד ח"כ מיקי זוהר: "לא אוכל שלא להתייחס לעיתוי שבו בחרת לטעון את טענת "ניגוד העניינים".ימים ספורים לפני פרסום חוות הדעת, אתה בעצמך פנית אליי בכתב וביקשת להעלות בפניי את טענותיך הענייניות והראויות בקשר לסוגיות העומדות על הפרק. העלאת טענה של ״ניגוד עניינים״ רק לאחר פרסום מסקנת חוות הדעת, על אף שהעובדות הרלוונטיות לטענת "ניגוד העניינים" ידועות לך זה מכבר, מעלה תהייה באשר לכנותה של טענה זו ואכמ"ל".

בכל הנוגע לסוגיות הקשורות בבקשת החסינות אמר כי "אופן הדיון בה וכן בטענות המופנות כנגד שיקול הדעת של היועץ המשפטי לממשלה, איני מתכוון לעסוק כלל, וזו היתה כוונתי מלכתחילה, כך גם בבקשת החסינות של חה"כ חיים כץ".

‏הוא התייחס גם לשר אוחנה: "איני עוסק בענייניו הפליליים של נתניהו ולכן לא הייתה סיבה לדווח".