יום לאחר אסון המעלית בתל אביב, במסגרתו דין שושני וסתיו הררי נהרגו לאחר שנתקעו במעלית שהוצפה וטבעו למוות, השר אופיר אקוניס תקף הבוקר (ראשון) את ראש העירייה רון חולדאי והאשים אותו ב"שורה של מחדלים" שהובילו לאסון.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: סרוגים)

"מה שקרה בתל אביב זו טרגדיה איומה, משורה של מחדלים" אמר. "האדם העומד בראשות העירייה אשר מטיף השכם וערב את הממשלה ללא שימת הבדל בין האחריות הממשלתית למונציפלית, אשר בתחום סמכותו צריך לחשוב היטב היטב, קודם כל למנוע בעתיד אסונות מן הסוג הזה, ושנית לחשוב היטב היטב מה נדרש ממנו לעשות ממש בימים הקרובים".

במקביל, גם ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס לאסון בדבריו בפתח הישיבה. "אני מבקש להביע זעזוע עמוק על דין יעקב שושני וסתיו הררי שנספו באסון המעלית" אמר. "שוחחתי עם גורמי הבטחון בניסיון ראשון לברר כיצד קרה הדבר, ולכנס פגישה כדי להפיק לקחים על מנת שמקרה כזה לא ישנה בעתיד".