מבזקים
סרוגים

נתניהו הפתיע: דני דנון יסיים את תפקידו באו"ם

ראש הממשלה בנימין נתניהו החליט היום שלא להאריך את כהונתו של דני דנון כשגריר ישראל באו"ם. זהו יומו האחרון של דנון בתפקיד. מנדלבליט יכריע: האם אפשר למנות שגריר בממשלת מעבר

ג' טבת התש"פ
נתניהו הפתיע: דני דנון יסיים את תפקידו באו"ם

ראש הממשלה בנימין נתניהו החליט היום (שלישי) שלא להאריך את כהונתו של דני דנון כשגריר ישראל באו"ם, כך דווח בחדשות 12.

על פי הדיווח, מדובר בהחלטה שהתקבלה ביומו האחרון של דנון בתפקיד, ומטבע הדברים טרם ידוע מי יחליף אותו.

מי שאמור להידרש לסוגיה האם ניתן בתקופת ממשלת מעבר למנות מחליף קבוע לשגריר ישראל באו"ם, הוא היועץ המשפטי לממשל, אביחי מנדלבליט, שאמר כי "הנושא עוד בבחינה".

דני דנון לסרוגים: "יבוא יום ונחזור גם לעשייה כאן"
דני דנון לסרוגים: צילום: דני דנון לסרוגים:

כזכור, כבר לפני מספר חודשים הציע ראש הממשלה בנימין נתניהו לשר לבטחון פנים גלעד ארדן לקבל את התפקיד אחרי דנון: "לאחר ששקלתי את ההצעה להתמנות לשגריר ישראל באו"ם, החלטתי שעליי להמשיך בתפקידי כשר לבטחון הפנים ולנושאים אסטרטגיים, ולהישאר בארץ בתקופה חשובה זו בכדי לעשות כל שביכולתי למען נצחון הליכוד בראשות נתניהו", אמר ארדן.

בנימין נתניהו גלעד ארדן דני דנוו