אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

פעמיים כי טוב: 2 מתכונים לפנקייקים ששווה לנסות

זה שהשארנו את הסופגניות מאחורינו, לא אומר שנפסיק ליהנות ממתוקים לאורך התקופה הקרובה. קבלו 2 מתכונים לפנקייקים ששווה לכם לנסות בכל שעה ביום- צפו

מתכון לפנקייק בננה

(צילום: שטארסטוק)

מצרכים:
1 ביצה
1 בננה בשלה
שמן קוקוס או חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה, מרסקים את הבננה ומערבבים יחד היטב עם הביצים הטרופות.

2. מחממים את שמן הקוקוס במחבת על אש בינונית-נמוכה, יוצקים פנימה עיגול בקוטר חצי שקל לכל פנקייק ונותנים להתפשט ולהיטגן במשך 30 שניות או עד שעולות בועות במרכז. הופכים ומטגנים מהצד השני.

מגישים עם מעט סירופ מייפל ופירות חתוכים טריים.

טיפ: מרגישים שעדיין חסר לכם קצת טעם? תוכלו להוסיף לבלילת הפנקייק מעט תמצית וניל או קורטוב קינמון.


מתכון לפנקייק שוקולד

(צילום: www.foodiecrush.com)

מצרכים:
1 ו-1/4 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותקת
3 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
1 ביצה
1/4 1 כוסות חלב
2 כפות חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.

2. בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים.

3. מערבבים את שתי הקערות לבלילה אחידה אחת, ללא גושים. ומניחים בצד למשך 10 דקות.

4. מחממים היטב מחבת טפלון, יוצקים מהבלילה 3-4 כפות לכל פנקייק, עד להשחמה ומגישים חם.

==================================

מקור

אם בכתבה נמצאה טעות או פרסומת לא ראויה. דווחו לנו >
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו