View this post on Instagram

 

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

זה לא סוד שהזוג המלכותי- מייגן והארי ביחסים מורכבים עם המלכה אליזבת והממלכה, אבל כעת נראה כי המצב בהחלט לא טוב.

המלכה אליזבת, החליטה לצלם את הברכה המסורתית לחג המולד בטירת ווינדזור, כשברקע בולטות תמונות של המשפחה המורחבת עם שלושה נעדרים בולטים במיוחד: מייגן, הנסיך הארי ובנם ארצ'י. זאת בעוד שתמונותיהן של קייט מידלטון והנסיך ווילאם וילדיהם, אביה של המלכה, בעלה והנסיך צ'רלס ואשתו קמילה- מככבות על שולחן העבודה שלה.

הגולשים כמובן לא נותרו אדישים להתעלמות הבולטת והציפו את הפוסט בתגובות רבות, שתוהות לאן נעלמו מייגן והארי. היו אף שהודיעו שהם לא מתכוונים לצפות השנה בברכה בעקבות ההתעלמות 'הלא מנומסת'. "לא נצפה השנה!! את אישה קרה שמתעלמת מהארי ומייגן שהם הדבר הכי טוב שיש לך", כתבה גולשת תגובה.

אך נראה שתמונתם החסרה בברכה המסורתית, לא באמת הזיזה יותר למייגן מרקל והארי שנמצאים בימים אלו הרחק מבית המלוכה, בקנדה.

במקום זאת החליטו הזוג להפיץ היום (ג') ברכה דיגיטלית מקורית משלהם, בה הם מככבים יחד עם בנם ארצ'י, בן ה-8 חודשים. פייר, יצא להם הרבה יותר חמוד.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sussex Royal (@sussexroyalmh) on