אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

להיט: אורי מלמד חושף את המתכון הסודי שלו לסופגניות

הרב, השף והסטנדאפיסט, אורי מלמד חושף לסרוגים את המתכון לסופגניית הסלופי ג'ו שלו שהפכה ללהיט הכי חם כרגע בין עשרות הסופגניות השגרתיות עם הריבה והשוקולד

נמאס מהריבה? אורי מלמד חושף מתכון לסופגניית בשר
  (צילום: בועז בן ארי)

מתכון לסופגניית הסלופי ג'ו של 'MEMPHIS'

רשת ההמבורגרים של אורי מלמד- MEMPHIS חוגגת את חג החנוכה ומשיקה במהדורה מיוחדת את הסופגנייה שמשגעת את הרשת: סופגניית סלופי ג'ו חשמונאים – בצק סופגניה מתוק במילוי בשר טחון בסגנון סלופי ג'ו.

עוד באותו נושא

מצעד הסופגניות הכי מיוחדות לחנוכה | ביקורת


4

מצרכים: 

מרכיבים לבצק:
1 ק"ג קמח
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1 ו-1/2 (10 גרם) כפיות מלח
1-1/2 (10 גרם) כפות אבקת פודינג וניל
1/2 כוס (100 מ"ל) שמן
2 ביצים
26 גרם שמרים יבשים
1 ו-1/2 כוסות (400 מ"ל) מים
למילוי:
700 גרם בשר טחון
1/2 כוס רוטב ברביקיו
1/2 כוס קטשופ
3 כפות סוכר חום
3 כפות סויה
1 קופסא קטנה עגבניות תמר איטלקיות מרוסקות
3 כפות שמן
מלח, פלפל שחור לפי טעם

אופן הכנה:

1. במיקסר עם וו לישה, לשים את מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים להתפחה עד הכפלת הנפח.

2. בינתיים מכינים את המילוי:
במחבת כבדה מטגנים את הבשר. בסיר מרתיחים את כל מרכיביי הרוטב, מצרפים לבשר ומבשלים 3 דקות עד שהתערובת מתאחדת.

3. קורצים כדור מהבצק, משטחים על כף היד ויוצרים קערה קטנה, ממלאים בבשר וסוגרים את הבצק לעיגול שלם. (בדומה להכנת קובה)

4. מטגנים בשמן עמוק רותח (נזהרים שלא ירתח מדי כדי שהסופגניות יטוגנו ולא ישרפו מבחוץ)

חנוכה שמח!

אם בכתבה נמצאה טעות או פרסומת לא ראויה. דווחו לנו >
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו