השר ארדן מחזיר לנפתלי בנט.

"התוכנית של ראש הממשלה היא להקים ממשלת שמאל עם ציפי לבני ועמרם מצנע" אמר הבוקר יו"ר מפלגת הבית היהודי נפתלי בנט בכנס ירושלים של העיתון 'בשבע'

ובצהריים, כשהגיע תורו של השר ארדן לדבר, הוא התייחס גם לדבריו של בנט, ובעיקר על 'התבייכנותו' של פייגלין בתקשורת בכל פעם שהליכוד תוקף את הבית היהודי.

"מי שעל ביקורת לגיטימית יוצא בתקשורת בקריאות סוערות של "שומו שמיים, זה ירי בתוך הנגמ"ש", וצועקים על ביקורת מוגזמת של אנשים שקוראים למחלוקת לגיטימית, אחר כך באים בבוקר ואומרים "ראש הממשלה רוצה ממשלת שמאל", זה לא ירי בתוך הנגמ"ש?!" התייחס השר ארדן לדבריו של בנט,

והוסיף: "אין שום כוונה להקים מחנה עם השמאל, ליבנו אך ורק במחנה הימין".

"בבסיס הויכוח שלי עם מפלגת הבית היהודי – הציבור הדתי לאומי מדבר על השתלבות בחברה, אך התהליך הלאומי יגדל הרבה יותר אם נקבל את הכוח ואם הציבור הדתי לאומי יהיה חלק בלתי נפרד ממחנה הליכוד.", אמר ארדן.

"הציבור הדתי לאומי כמו שהוא מוביל בצבא, באקדמיה, ברפואה, פעלתי גם לסייע שיוביל בתוך מערכת המשפט, עד לרמת בית המשפט העליון."

בנוסף התייחס השר ארדן לדבריו של פייגלין שתקף את בית המשפט: "אסור להגיד מה שאמר משה פייגלין על במה זו לפני מספר שעות בגנות מערכת המשפט. יש לפתור את המחלוקת בצורה מכובדת של הידברות".