אם חשבתן שלדוכסית קייט מידלטון לא יוצא להיכנס למטבח, בגלל שיש לה עשרות שפים בארמון- אז מסתבר שממש כמו כל אמא נורמלית, גם היא מחפשת מתכונים, מבשלת ואפילו אופה עוגות ליום ההולדת של ילדיה.

הזוג המלכותי התארח לאחרונה בתכנית הבישול הפופולרית של מרי ברי, שהיא מסתבר גם השפית האהובה על קייט. כל כך אהובה, ברמה שהדוכסית סיפרה כי אחת מהמילים הראשונות של בנה לואי, היתה 'מרי'. זאת מאחר והיא שומרת את כל ספרי הבישולים של מרי במדף הספרים בבית.

"הילדים שלי ממש מרותקים לפרצופים של מרי על ספרי הבישול", סיפרה קייט וגילתה למרי "אם הם היו רואים אותך במציאות, הם בהחלט היו מזהים אותך".

 

ההגעה היוצאת דופן לתוכנית, הייתה דווקא רעיון של וויליאם. השפית מרי גילתה: "ראיתי אותו באירוע לפני מספר חודשים והוא סיפר לי שקייט עוקבת אחר המתכונים שלי והכינה בדיוק את אחת ממתכוני הדגים שלי. הוא אמר שהוא ישמח אם היא תעשה איתי משהו לאירוע מיוחד ושיש לו רעיון. אמרתי לו: אני בפנים!".

במהלך התכנית, ווילאם וקייט הכינו ואפו עוגות ושלל מתכונים אהובים עבור מתנדבים בארגוני צדקה, שבחרו לוותר על חג המולד שלהם כדי להתנדב.

קייט גילתה כי היא אוהבת לאפות את עוגות יום ההולדת של ילדיה עד השעות הקטנות של הלילה: "זה הפך להיות קצת מסורת שאני נשארת עד חצות עם כמויות מגוחכות של תערובת עוגה, אבל אני אוהבת את זה."

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@katemidleton) on

בנוסף הדוכסית סיפרה כי הם מגדלים בגינה שלהם ירקות. "יש לנו גזר, שעועית וסלק. לואי בהחלט אוהב סלק ושרלוט אוהבת תפוחי אדמה".

גם הנסיך וויליאם שיתף בחוויות וזיכרונות מאמו, הנסיכה דיאנה המנוחה ושיתף בפעילות הצדקה שלה: "אמי התנדבה עבור שלל ארגוני צדקה ואני חושב שגדלתי בבית שבו לא הפסיקו להזכיר כמה ברי מזל אנחנו, ושמוטלת עלינו האחריות לתת חזרה".

מרי שליוותה את הזוג המלכותי, במשך שלושה ימי צילום, סיפרה על הבישולים של הדוכסית: "היא טבחית ואם ראויה, לילדיה ולוויליאם. היא אמא מאוד פעילה ומעורבת בגידול ילדיה. היא אמרה לי שהיא משתמשת במתכון הפיצה שלי וילדיה עוזרים לה להכין אותם. לאמא שלה היו את הספרים שלי, וקייט גדלה איתם בבישול. אני יודעת שיש לה גם היום הרבה מהספרים שלי".