מבזקים
סרוגים

"גלגלצ של סבתא שלו" נמשכת סערת אוחובסקי

העיתונאי גל אוחובסקי הצליח לחולל את הסערה התורנית כשכתב טור על כך שישי ריבו ונתן גושן הם לא חלק מטרנד מוזיקאלי אלא מהדתה. לקלחת הרותחת הזו נזרקו גם ינון מגל ריקלין ולוקאץ משעמם לא היה

י"ז כסלו התש"פ
"גלגלצ של סבתא שלו" נמשכת סערת אוחובסקי

הדיון סביב הטור של גל אוחובסקי ממשיך להקות גלים. אוחובסקי שיצא נגד השיר החדש של ישי ריבו ונתן גושן וטען שאינו חלק מטרנד מוזיקלי אלא זו הדתה.

""נחכה לך", החדש של ישי ריבו ונתן גושן הוא שיר נורא. שיר ההדתה האולטימטיבי. הגיע הזמן לצאת מהארון עם זה שגל המוזיקה האמונית, הוא שטיפת מח, כלי במלחמה על הצביון החילוני של ישראל. אז באמת, "רחם עלינו אבא, הושיענו". וכמובן בלי שירת נשים." כתב אוחובסקי.

הח"כ לשעבר והעיתונאי ינון מגל צייץ את אוחובסקי וכתב "קבלו, מהאנשים ששנים הסבירו לנו ש"אומנות זו אומנות", ושזו "אקסטריטוריה", ושאסור לגעת בה. אבל יכול להיות ששוב אני טועה".

החוצפה של גל אוחובסקי
החוצפה של גל אוחובסקיצילום: החוצפה של גל אוחובסקי

שמעון ריקלין הוסיף על דבריו והגיב, "מעולם הם לא באמת חיפשו שיוויון זכויות. הם מחפשים להשתיק את כל מי שלא דומה להם. וכך פרצופם האמיתי החשוך והמסוגר והפחדני נחשף".

כאן נכנס לתמונה העיתונאי אילן לוקאץ' שהגיב לדברים: "אוי חמודים שאתם. כשתחנות הרדיו של המתנחלים ישמיעו זמרות או שירי חול תאותתו ונמשיך את השיחה על שוויון, על ״השתקת מי שלא דומה לך״ ועל ״פרצופם האמיתי החשוך והמסוגר״. ח״י תודות צדיקים"

"לא הבנתי, גלגלצ זו תחנה של חילונים?" ענה לו מגל.  "של סבתא של לוקאצ. רשום בטאבו" חידד ריקלין.

אילן לוקאץ' גל אוחובסקי ינון מגל שמעון ריקלין