מודים שלתמונות הבאות לא ציפינו. השחקן חיימה לורנטה, המוכר יותר בדמותו של דנוור עם הסרבל האדום והצחוק המשוגע מ"בית הנייר", כיכב בלוק יהודי ומפתיע במיוחד.
הכוכב הספרדי נראה בשישי האחרון, חובש כיפה לבנה לצד השחקן הישראלי זוהר ליבה שאירח אותו לראות מקרוב שולחן שבת.
ליבה (שכיכב בשמינייה, פמת"א ועוד) מצטלם בימים אלו עם לורנטה לסדרה חדשה במדריד של רשת "אמזון". בין השניים נרקם קשר חברי שהוביל את ליבה להזמין אותו לשבת עם משפחתו.
View this post on Instagram
Es un placer encontrar gente luminosas.. @jaimelorentelo #שבתשלוםלכלעםישראל❤️
כזכור רק לפני כשנה כוכב 'בית הנייר', הספיק לבקר בישראל במסגרת שיתוף פעולה עם מותג האופנה 'דיזל' וסיפר: "כשדיברו איתי על ביקור בישראל, ישר הסכמתי. שמעתי הרבה על הארץ המדהימה והמיוחדת הזאת ובמיוחד על.. האוכל המדהים".
דנוור הוא לא הכוכב הראשון מהסדרה המצליחה של נטפליקס שהספיק לבקר בישראל ולהכיר מקרוב שולחן שבת. דארקו פריק, המגלם את דמותו של הלסינקי ביקר לפני שנה בתל אביב ובספארי ברמת גן ויחד עם משפחתו התארח לקידוש אצל ד"ר יגאל הורוביץ, הווטרינר הראשי ומנהל בית החולים לחיות בר בספארי.
View this post on Instagram
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
דוד מודיעין
או שאולי כן
15:30 15.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אביעד
כה כה כה
18:31 16.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר