שר האוצר משה כחלון לא יהיה חלק מרשימת הליכוד בבחירות לכנסת ה- 23, כך דווח הבוקר (ראשון) ב'כלכליסט'. על פי הדיווח, כחלון צפוי להישאר במשרד האוצר בחצי השנה הקרובה, עד להקמתה של הממשלה החדשה, ולכל המוקדם במהלך יוני 2020.
עוד עולה מהדיווח כי כחלון מעוניין לסיים את הקדנציה ביחד עם הממשלה הנוכחית בעת כינון הממשלה החדשה, ולאחר שיסגור חמש שנות ותק בתפקיד.
ראוי לציין כי אם כחלון התבקש על ידי נתניהו לפנות את תפקידו עוד לפני המועד הרצוי עליו, הוא ייענה בחיוב. עם זאת, נתניהו לא מתכוון לוותר על כחלון והציג לו סקר בסוף השבוע האחרון לפיו הוא אחד הפופולריים בממשלה. בנוסף, בקמפיין הבחירות, מתכוון נתניהו להסתייע בכחלון, ולנפנף בפועלו בשנים האחרונות.
כעת, בעקבות פרישתו הצפויה של כחלון, כל רשימת הליכוד צפויה לקפוץ מקום אחד קדימה.

מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
איילין
כחלון..התולעת מגומי שהפר הבטחות...
22:56 15.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לימיני
עדיין עוד חצי שנה ? חבל!! בימיו ובימי BB מחירי הדירות רק עלו ועלו. מספיעק עם השקרים שמחירי הדירות ירדו - העם לא מטומטם !
14:01 15.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
'כִּפָּה סְרוּגָה'
'כִּפָּה סְרוּגָה הַמְטַהֵרת אֶת הַנֶּפֶשׁ'
10:56 15.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנימין ימיני בנימינה
בגללו הבג''ץ קנה גיליוטינות חדשות ועורף ראשי הימין. בוז לך כחלון . חזור מר כחלון למכור אבטיחים בשוק הכרמל כבעבר. או חזור להיות נער שליח במסעדת פרג'
10:46 15.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר