הצ'ייסר טעה ב- "המרדף", ההפקה התנצלה ושילמה
שניות בודדות לסיום החשיבה ההפקה תשובה של הצ'ייסר, איתי הרמן, כנכונה למרות שהייתה שגויה והמשתתפים הפסידו את הכסף. ההפקה עודכנה, ובישרה למשתתפים המאושרים שזכו ב-175,000 ש"ח

9 שניות לסיום בתכנית "המרדף" שלשום (שני), והצ'ייסר – איתי הרמן – ניצח את המשתתפים שנותרו ללא זכייה בכסף.
בתכנית של גיא זוהר "מהצד השני עם גיא זהר", שמו לב לטעות כי הצ'ייסר טעה בשאלה בשידור וכי המשתתפים היו ראויים לזכייה.
בשעשועון הטריוויה "המרדף" בכאן 11, בהנחיית עידו רוזנבלום, מתמודדים המשתתפים מול הצ'ייסר – איתי הרמן ומנסים לגבור עליהם בשאלות הידע.
בתכנית האחרונה, נשאל הצ'ייסר כמה שניות לסיום מי ביים את הסרט "שחק אותה סם", והצ'ייסר ענה "וודי אלן", ותשובתו התקבלה כנכונה.
הצוות של גיא זוהר עלה על הטעות שוודי אלן כיכב וכתב את הסרט, אבל הוא לא ביים את הסרט אלא הרברט רוס.
חשיפת #מהצד_השני! 🔎
קורה לצ'ייסר שהוא טועה – הפעם הוא טעה ואף אחד לא שם לב. כלומר, כמעט אף אחד.
כאן גאים להודות גם בפערים – ושולחים 175,000 ש"ח בחזרה לזוכים המאושרים 💸@idorosenblum @HermannItai @guyzo pic.twitter.com/99K752M7FH
— כאן (@kann) December 10, 2019
לאחר שההפקה החשיבה כתשובה נכונה את הטעות של הצ'ייסר, ההפקה עודכנה והמתמודדים קיבלו אתמול בבוקר טלפון בו התבשרו שזכו ב-175,000 ש"ח.
איתי הרמן, הצ'ייסר, הודה בטעות באלגנטיות וכתב: "הנה עוד סיבה למה אני גאה להיות חלק מההפקה הזאת ומהערוץ הזה. כל הכבוד לזוכים הטריים"
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו