ראש הממשלה נתניהו מנצל את שתי היממות האחרונות עד לפיזור הכנסת ללחוץ על יו"ר ישראל ביתנו למנוע את הבחירות: "אפשר לעשות מאמץ אחרון". ותקף את גנץ ולפיד: "48 שעות לפני שפג הזמן, הם מעמידים תנאים לעצם קיום השיחות".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"עברו 84 יום מאז הבחירות", ספר נתניהו. "בכל הזמן הזה בני גנץ ויאיר לפיד סירבו לכל הצעה שהצענו, הצעות נדיבות ומרחיקות לכת. הם סירבו לכל הצעה להקים ממשלת אחדות לאומית רחבה. עכשיו, כשנותרו רק יומיים, 48 שעות עד שפג הזמן, הם מעמידים תנאים לעצם קיום השיחות", כשהוא מתכוון לאולטימטום שהציב גנץ, לפיו ישלול את חוק החסינות וייכנסו למשא ומתן לממשלה.
"אני קורא להם להתעשת, אפשר לעשות מאמץ אחרון", הוא אמר ופנה ליו"ר ישראל ביתנו: "אני חושב שגם אביגדור ליברמן צריך לעשות מאמץ אחרון – צריך למנוע את הבחירות המיותרות האלה ולהקים ממשלה לאומית חזקה למדינת ישראל".
https://twitter.com/YakiAdamker/status/1204074947032821761
הערב מתכנסים כמה עשרות ראשי רשויות מהליכוד עם ליברמן תחת הכותרת 'ליברמן, חזור הביתה', כשהמטרה היא ללחוץ עליו לא לחזור רק לגוש הימין ולהקים עם נתניהו ממשלת ימין צרה, אלא אף לחזור לליכוד.

מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
אזרח
הסרוגים שייכים למחלקת חסרי החוליות.
20:07 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חחחח
הנוכל מבלפור מנסה למלט את עצמו מאימת הכלא. אבל הפור כבר נפל, שום תעלול לא יעזור. ביבי עומד לצעוד בדרכם של קצב ואולמרט בדרך לפח הזבל של ההיסטוריה.
20:02 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צ
אל תדאג."סרוגים" לא יפרסמו את הפוסט הזה.
19:20 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילנה
אתה מלך
18:46 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כהן דוד
וביבי הוא מושחת נוכל עם משפחה מטורפת אל תחשבי שעם ישראל טיפש.....
08:47 10.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר