ראש הממשלה נתניהו מנצל את שתי היממות האחרונות עד לפיזור הכנסת ללחוץ על יו"ר ישראל ביתנו למנוע את הבחירות: "אפשר לעשות מאמץ אחרון". ותקף את גנץ ולפיד: "48 שעות לפני שפג הזמן,  הם מעמידים תנאים לעצם קיום השיחות".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

נתניהו קורא לליברמן להיכנס למו"מ מואץ

"עברו 84 יום מאז הבחירות", ספר נתניהו. "בכל הזמן הזה בני גנץ ויאיר לפיד סירבו לכל הצעה שהצענו, הצעות נדיבות ומרחיקות לכת. הם סירבו לכל הצעה להקים ממשלת אחדות לאומית רחבה. עכשיו, כשנותרו רק יומיים, 48 שעות עד שפג הזמן, הם מעמידים תנאים לעצם קיום השיחות", כשהוא מתכוון לאולטימטום שהציב גנץ, לפיו ישלול את חוק החסינות וייכנסו למשא ומתן לממשלה.

"אני קורא להם להתעשת, אפשר לעשות מאמץ אחרון", הוא אמר ופנה ליו"ר ישראל ביתנו: "אני חושב שגם אביגדור ליברמן צריך לעשות מאמץ אחרון – צריך למנוע את הבחירות המיותרות האלה ולהקים ממשלה לאומית חזקה למדינת ישראל".

https://twitter.com/YakiAdamker/status/1204074947032821761

הערב מתכנסים כמה עשרות ראשי רשויות מהליכוד עם ליברמן תחת הכותרת 'ליברמן, חזור הביתה', כשהמטרה היא ללחוץ עליו לא לחזור רק לגוש הימין ולהקים עם נתניהו ממשלת ימין צרה, אלא אף לחזור לליכוד.