ראש הממשלה נתניהו דחה את הצעת, יו"ר כחול לבן בני גנץ לשלול את בקשת החסינות וכינה זאת "תרגיל שקוף". בהמשך יצא בקריאה אחרונה לאביגדור ליברמן להיכנס למשא ומתן מואץ, ב- 48 השעות שנותרו עד לפיזור הכנסת.
"גנץ ולפיד, די עם התרגילים השקופים שנועדו להסיט את תשומת הלב מכך שאתם מסרבים להקים ממשלת אחדות לאומית רחבה שתכונן ברית הגנה עם ארה״ב ותספח חלקים נרחבים של יהודה ושומרון", קרא להם נתניהו. לפיד השיב: "בקיצור אתה רוצה חסינות", כתב בטוויטר
בקיצור, אתה רוצה חסינות https://t.co/yoX3NJ9Fjt
— יאיר לפיד – Yair Lapid (@yairlapid) December 9, 2019
נתניו הוסיף כי "כיוון שלפיד וגנץ מתמידים בסירובם ועוסקים רק בספינים חלולים, נותרה רק אפשרות אחת למנוע בחירות מיותרות, כשהוא מתכוון ללחצים על יו"ר ישראל ביתנו שיגיע לממשלת ימין צרה.
"אני קורא לאביגדור ליברמן להיכנס למו״מ מואץ ב-48 השעות שנותרו כדי להקים ממשלת לאומית חזקה לישראל", דברי נתניהו.
בשעות הערב תערך פגישה פוליטית בין ראשי רשויות בליכוד לבין ליברמן בפתח תקווה, כשהמטרה היא על לגרום לו להצטרף לממשלת ימין צרה. כזכור, ליברמן הצהיר כמה פעמים לאחורנה כי הוא מסרב להיכנס לממשלה בת 63 מנדטים או לממשלת מיעוט או לממשלת ימין צרה.
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
נחמיאס
גייסו חרדים ותזכו בממשלה רבנים אתם המכשול .צריכים אותכם רק לאינטרסים של .אף אחד לא יתגעגע אם תרדו מהבמה
18:54 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלמוני
ולבצע את ההסכם עם פייגלין ולמנות אותו לשר
17:28 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איזה יופי
שחרר אותנו. לך למשפט. תארוז תיק, ולך לנוח קצת במעשיהו. תופתע לגלות שקצת שקט משרה ויאיר זה בכלל לא רע. בהצלחה !
17:23 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתנחל אבל ישר.
מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים ומשחיתים את עם הקודש בשפלות ובסחי של שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים.
18:46 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישעיהו
שריך סוררים וחברי גנבים כולו אוהב שוחד ורודף שלמונים... בושה חרפה וכלימה שהציונות הדתית מדרדרת את עם הקודש לשפלות של שוחד מרמה והפרת אמונים.
18:49 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר