לא מתבלבל: לאחר ששם מאחוריו את פרשת הסמים וקיבל את גזר הדין, כוכב הילדים יובל המבולבל מפנה את זמנו לטובת מעשים טובים, אחדות והתקרבות לבורא. בשישי האחרון, יובל כתב בביתו אות בספר תורה המוקדש כולו למען האחדות בעם ישראל.

מדובר ב"ספר התורה של עם ישראל" mysefertorah, שנעשה ביוזמת הרב דוד אברהם פרסמן "כחלק מהרצון לייצר חיבור ואיחוד בעם ישראל".

צפו:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

WhatsApp Video 2019-12-08 at 18.22.43

(צילום: יוני קדם)

בראיון לסרוגים, סיפר כוכב הילדים על התקרבות שלו לדת והאמונה דווקא במצבים הכי קשים: "תמיד ידעתי שהשם נמצא איתי, גם בתקופה שהיה את כל הבלגן והפרסומים בתקשורת, ובמצבים הכי מבישים, ידעתי שגם שם ה' יתברך נמצא איתי. כמו שאומר הפסוק 'ואפילו בהסתרה שבתוך ההסתרה בוודאי, גם שם נמצא השם יתברך', הייתי שר את השיר הזה ובוכה, הייתי אומר לקב"ה, אני יודע שאתה איתי ושאתה שם, ואני יודע שמאחורי כל הסבל הזה יש משמעות מסוימת".

גם במהלך התקופה הקשה של החקירות, יובל דאג ללכת להתברך אצל הרב קניבסקי וראש ישיבת המקובלים 'נהר שלום' הגאון רבי בניהו שמואל.

כזכור יובל הורשע בשש עבירות על שימוש בסמים, וקיבל קנס בסך 2,500 ש"ח ו300 שעות לתועלת הציבור. זאת בנוסף לשלושה חודשי מאסר על תנאי.