מבזקים
סרוגים

"אבנר נולד" | הצצה לסדרה החדשה של עמית סגל

הצצה לסדרה החדשה של עמית סגל - "ימי בנימין" - על ראש הממשלה בנימין נתניהו, הפעם: לידת אבנר נתניהו. אחיו יאיר הגיב בטוויטר: "אני זוכר את היום הזה! מרגש!"

י' כסלו התש"פ
"אבנר נולד" | הצצה לסדרה החדשה של עמית סגל

סדרה חדשה של פרשן חברת החדשות, עמית סגל, על ראש הממשלה בנימין נתניהו.

ביום ראשון בשעה 20:00 הקרוב ישודר פרק הבכורה של הסדרה "ימי בנימין", ואחד מהקטעים מהארכיון מלידתו של אבנר נתניהו, בנו הצעיר של ראש הממשלה ורעייתו.

"10.10.1994, תינוק בשם אבנר בא לעולם בירושלים. בעוד שנה וחצי הוא יעבור דירה לרחוב בלפור. זה רק אחד מ-#ימי_בנימין. חדשות 12, החל בראשון הקרוב, 20:00", כתב סגל בחשבון הטוויטר שלו.

יאיר נתניהו, אחיו של אבנר, הגיב להצצה מהסדרה בחשבון הטוויטר שלו, וכתב: "אני זוכר את היום הזה שאבנר נולד! מרגש!".

עוד כתב יאיר: "אתם תשימו לב אני מחזיק בובה. הביאו לי אותה ואמרו לי שהתינוק החדש קנה לי אותה, ושנים לא הבנתי איך הוא הלך לחנות וקנה אותה".

 

אבנר נתניהו בלפור בנימין נתניהו יאיר נתניהו עמית סגל