מבזקים

"לא הצלחנו להיכנס להריון": שרן השכל נאבקת להיות אמא

חברת הכנסת שרן השכל מנהלת כבר ארבע שנים מאבק להרות ולהצליח להיות אמא. בערוץ 12 ליוו אותה בין העבודה הפרלמנטרית, המאבקים הקואליציוניים וגם הטיפולים, הזריקות והאכזבות

"לא הצלחנו להיכנס להריון": שרן השכל נאבקת להיות אמא
צילום: השכל ביום השבעת הכנסת ה- 22 (צילום מסך מתוך ערוץ 12)

אני ובעלי לא הצלחנו להיכנס להריון", חשפה ח"כ שרן השכל מהליכוד, בת 36 בשידור לערוץ 12. "אחרי תקופה של בערך 8-9 חודשים, התחלנו לעשות בדיקות יותר מעמיקות ואז הציעו לי חברות להתחיל תהליך של IVF (הפרייה חוץ גופית)".

השכל מספרת כי "עברתי כבר 5 שאיבות ותהליך של החזרה, לדעתי עברנו לפחות 9 פעמים", שיתפה. "כל פעם אתה למעשה נכנס להיריון, כשמחזירים את העובר, אתה בעצם נמצא בהריון, ואתה מתפלל, ומקווה, ומייחל, וכל פעם אתה מתאכזב בשלב כזה או אחר, מתי כשזה מגיע".

על ההחלטה לשבור שתיקה ולצאת עם הסיפור האישי החוצה היא מתארת: "כולם, באמת ממקום טוב, שואלים מה עם ילדים, אנשים לא מבינים שיכול להיות שאתמול גיליתי שאיבדתי את התינוק שלי, ממש ככה", סיפרה. "קרה לי מקרה, זה היה לקראת תהליך של שאיבה, הייתי מאוד מנופחת, ואחד השרים, לא מכוונה רעה, מסתכל עליי, מלטף לי את הבטן ואומר לי מזל טוב. אמרתי שאני לא בהריון, זה היה מביך ולא נעים".

תגובות

13
7
אמא
08.12.19

מאחלת לה הצלחה מכל הלב, אבל- להשתמש בזה לצרכים פוליטיים (וזה מה שהיא עושה) זה דוחה מאד.

1
נדב
08.12.19

אולי, אבל התגובה שלך דוחה יותר. -

2
אני
09.12.19

תגובה לאמא מ-1 אם את באמת אנא איני יודעת אבל דבר אחד אני יכולה לאמר לך שלא הייתי רוצה להיות הבת שלך את אמא מגעילה, אם את אמא. זכותה של רישה לממש את נשיותה ולזכות לילדים , אז בבקשה לא לתרגם לתרגום התשעים.

3
יהודי אמיתי
08.12.19

לשמור על צניעות ואז התינוקים בוא יבואו כדברי התורה וכדברי חז''ל

4
שרן השכל
19.05.20

תגובה ל'אמא המאד מודאגת מההקשר הפוליטי' בושה וחרפה של תגובה !!!! איזו גישה עקומה ומעוותת... איך בכלל מגיעה פוליטיקה להריון. אולי מה שמניע אותך זו הפוליטיקה...מה את לא יכולה לפרגן לאשה אמיצה (וכמובן לבעלה) שפעם אחר פעם אחר פעם מנסים, ולהוותם נכשלים,ולא מרימים ידיים ושוב מנסים להרות ולהביא אושר לעולם .ריבונו של עולם, איזו צרות עינים,איזו קטנוניות. ואני בכלל מהצד השני של הפוליטיקה המיוצגת ע'י מפלגתה של שרן השכל...

6
מן ההר
08.12.19

כדאי לפנות למכון פועה - הרב מנחם בורשטיין הרב מנחם בורשטיין אדם מדהים ביותר. שתזכי לילדים בריאים ושלמים בקלות ובבריאות עם הרבה נחת

5
מיכל
08.12.19

תשמרו את הידיים אצלכם השר ליטף לי את הבטן ואמר לי מזל טוב. אמרתי לו שאני לא בהריון *ואז* היה ממש לא נעים... מזעזע. תרבות שליחת הידיים הזאת!!