ארבעה ימים בלבד לפני פיזור הכנסת, שר הביטחון נפתלי בנט אמר הערב (שבת) כי מערכת בחירות נוספת בחודשים הקרובים תוביל להחמצת הזדמנות עבור מדינת ישראל.
"מערכת בחירות פעם שלישית בעת הזו תביא, ככל הנראה, להחמצת הזדמנות מדינית וביטחונית בלתי חוזרת למדינת ישראל" כתב בטוויטר. "בארבע היממות שנותרו, עלינו – כל משרתי הציבור האחראיים בישראל – לעשות הכל להקים ממשלה ולמנוע בחירות אלו. כך אעשה".
מוקדם יותר יו"ר הכנסת יולי אדלשטיין קרא גם כן להקמת ממשלת אחדות, זאת לאחר שדווח על נסיון של ח"כ עומר בר לב לגייס 61 חתימות עבור אדלשטיין להרכבת הממשלה. בדבריו הבהיר כי האפשרות היחידה היא ממשלת אחדות של נתניהו וגנץ: "יו"ר הכנסת יולי אדלשטיין עושה בשבועות האחרונים מאמץ עילאי למנוע בחירות, ומנסה לתווך בין כל הצדדים במערכת הפוליטית, כפי שמכירים זאת מקרוב כל ראשי המפלגות. הדרך היחידה למנוע את הבחירות המיותרות והיקרות הללו היא באמצעות ממשלת אחדות עם רוטציה בין נתניהו לגנץ. נותרו ארבעה ימים כדי להתעשת ולעשות את הדבר הנכון היחיד למען מדינת ישראל ואזרחיה".

מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
בנט ממלכתי?
על איזה הזדמנויות ביטחוניות ומדיניות בנט מדבר? ממשלת bb שולטת כבר 10 שנים רצופות וארגוני הטרור ממשיכים להתחזק ולאיים...ואיראן מתקרבת. רק נס שלא קשור אלינו, יכול...
על איזה הזדמנויות ביטחוניות ומדיניות בנט מדבר? ממשלת bb שולטת כבר 10 שנים רצופות וארגוני הטרור ממשיכים להתחזק ולאיים...ואיראן מתקרבת. רק נס שלא קשור אלינו, יכול לשנות המציאות
המשך 01:10 08.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זחוח
בזבז עשרות מיליונים מכספי ציבור להאדרה עצמית אפס מעשים
22:28 07.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זהירות
תלמידי ישראל התדרדרו בכל המדדים, תוצאה של 4 שנות בנט כשר החינוך. נקווה אכן שתקום ממשלה במהירה , ושתתפנה ממשרד הביטחון לפני שתספיק לזרוע הרס גם שם.
20:06 07.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
.
הוא שר ביטחון מצוין : חיסל 36 מחבלים פלסטינים ביממה, וחיסל את ביתהם של רוצחי דביר שורק, וחיסל את מפעלי הרקטות של הג'יהאד, ועל החיסולים בסוריה, הוכיח שעם ישראל לא מתעסקים עכשיו החמאס משקשק מפחד.
06:39 09.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר