כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(קרדיט: שערי צדק)

מנהל יחידת הטראומה במרכז הרפואי 'שערי צדק', ד"ר אלון שוורץ, מסר לפני זמן קצר (שני) עדכון אודות מצבם הרפואי של אפרים ואיתי רימל שנפצעו בתאונה הקשה בכביש 443 בה איבדו את אם המשפחה ציפי רימל ואת נועם בת ה- 3 שבועות.

לדברי ד"ר שוורץ: "האב אפרים מאושפז ביחידה לטיפול נמרץ, עדיין במצב קשה. הוא עבר ניתוח במהלך הלילה ואנחנו עוקבים אחר מצבו באופן צמוד".

לגבי מצבו של הבן איתי, אמר ד"ר שוורץ: "לצערנו, הבן איתי עדיין במצב אנוש עם חבלה רב מערכתית ופגיעת ראש מאוד קשה. הוא מאושפז ביחידה לטיפול נמרץ ילדים ועדיין נשקפת סכנה לחייו".

כזכור, בתאונה הקטלנית שאירעה בליל ראשון נהרגו תושבות הישוב נווה צוף ציפי רימל ובתה נועם רחל ז"ל, רק בת 3 שבועות. בתאונה נפצעו האב אפרים והבן איתי, המאושפזים במצב קשה ואנוש.

מהפרטים עולה כי הנהג הפלסטיני בן 18 נהג במהירות של למעלה מ-180 קמ"ש והתנגש ברכב המשפחה. הוא פונה לבית החולים הדסה עין כרם ומטופל על ידי צוות יחידת הטראומה במצב בינוני עד קשה. הוא סובל מפגיעת ראש וגפיים ונמצא בהכרה.

 

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

זירת התאונה (קרדיט: זק"א)

ביישוב סיפרו כי ציפי הייתה "אישיות מדהימה, מלאת אהבה, מאור פנים ואכפתיות לכל אדם. מעורבת מאוד בקהילה. עבדה בהוראה כמורה לאנגלית בבית הספר בישוב".