מבזקים
סרוגים
אימה בדרכים

שומרון: גולת ברזל נורתה אל עבר אוטובוס עם תלמידים

אוטובוס שהיה בדרכו לפיזור תלמידים ביישובים בשומרון - חטף גולת ברזל שנורתה מ"קלע דוד" בשמשה הקדמית, אין נפגעים. ראש מועצת שומרון: "הבוקר קרה לנו נס אבל אנחנו לא מסתמכים רק על ניסים"

ד' כסלו התש"פ
שומרון: גולת ברזל נורתה אל עבר אוטובוס עם תלמידים
שומרון: גולת ברזל נורתה אל עבר אוטובוס עם תלמידים צילום: האוטובוס הבוקר (באדיבות: דוברות מועצה אזורית שומרון)

חשד לירי בכביש 55, בין קדומים ליקיר, לעבר אוטובוס תלמידות חינוך מיוחד שהיה פיזר תלמידים ביישובים בשומרון- אין נפגעים, כך מדווחים הבוקר (שני) במועצת שומרון. האוטובוס ממוגן הירי נפגע בשמשה הקדמית. על האוטובוס היו כ 16 תלמידים ועוד 3 סייעות. על פי המסתמן בבדיקת מז"פ ייתכן כי לא מדובר בירי אלא בגולת ברזל שנורתה בעזרת "קלע דוד". צה"ל פועל בגזרה כדי ללכוד את המפגעים, מהמועצה האזורית שומרון נמסר: "אנו מחכים לתוצאות מז"פ סומכים את ידינו על צה"ל, וכוחות הביטחון.

 

החור בשמשת האוטובוס (צילום: דוברות מועצת שומרון)

יוסי דגן ראש המועצה האזורית שומרון הגיע למקום יחד עם מנכ"ל החברה לפיתוח השומרון רובי טלמן, שוחח עם הנהג. קיבל תדרוך מכוחות צהל ומשטרת ישראל ואמר: "הבוקר קרה לנו נס אבל אנחנו לא מסתמכים רק על ניסים. ההתיישבות איתנה, חזקה, אנחנו נמשיך ללמוד, לטייל, ולבנות בכל מקום. ננצח את הטרור הפחדני שיורה על אוטובוס תלמידות ובורח.

אירוע ירי יוסי דגן שומרון