
WhatsApp Video 2019-11-26 at 21.40.33| צילום: צילום: דוברות בנימין
ראש המועצה האזורית בנימין, ישראל גנץ, נאם הערב בהפגנה נגד פרקליטות המדינה ברחבת המוזיאון בתל אביב, ושלהב את הקהל כשהוא חוזר על השאלה: "זה צדק?!"
עוד באותו נושא
הרב יגאל: ההפיכה התחילה עוד במינוי של אהרון ברקעטרה גרמן

"אומרים שאנחנו נגד מערכת המשפט, אנחנו רוצים משפט אבל משפט צדק. זה שביו"ש יהודי לא יכול לקנות קרקע – זה צדק?!" הקהל השיב בקול גדול "לא"
זה שבעמונה רכשו קרקעות לפני שנתיים ולא מקבלים אישור, זה צדק?!"
גנץ המשיך ושאל: "זה שביו"ש מותר לפטר אישה בהריון זה משפט צדק?! זה שחוק ההסדרה שמאפשר חיים ליהודים תקוע בבג"ץ מעל שנה וחצי – זה צדק?!"
ושאלה אחרונה: מדינת ישראל הדמוקרטית חוקקה חוק חשוב חוק הלאום של מדינה ישראל יהודית ובג"ץ הולך לקיים דיון האם החוק הזה חוקי – זה צדק?!
אז אנחנו קוראים למערכת משפט חזקה אבל צודקת כי אנחנו רוצים משפט צדק".

גנץ - מה אתה מצפה שהישוב שלך יקבל תקציב ענק? גם אם אנו אנשי ימין לא מסכימים שיעמוד בראש המפלגה איש מושחת!! הבעיה שהוא לא ימין כלל -אלא עושה את עבודת השמאל ודואג רק ל ע צ מ ו !!!! ומחזיק בקרנות המזבח .