טעים להכיר: הדבר הגאוני שתוכלו להכין מאורז
נשאר לכם אורז? אין ספק שאת המתכון הזה אתם תשמחו להכיר. מתכון לכדורי אורז וגבינה מטוגנים ונימוחים מבפנים וקריספים מבחוץ שכיף לאכול כנשנוש או כתוספת לארוחה
מתכון לכדורי אורז וגבינה מטוגנים
נשאר לכם אורז? אין ספק שאת המתכון הזה אתם תשמחו להכיר. מתכון לכדורי אורז וגבינה מטוגנים ונימוחים מבפנים וקריספים מבחוץ שכיף לאכול כנשנוש או כתוספת לארוחה
מנות: כ-20 כדורים | חלבי
מצרכים:
3 כוסות אורז בסמטי לבן מבושל
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי טעם
ביצה
קמח
לטיגון:
3 ביצים
פירורי לחם מוזהבים
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב בעזרת הידיים את האורז עם הביצה, הקמח, הגבינות, הפטרוזיליה ורסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל.
2. יוצרים מתערובת האורז והגבינות כדורים בגודל פינג פונג ומצפים כמו שניצל, טובלים ראשית בביצה ואז בפירורי הלחם. חוזרים על פעולת הציפוי פעם נוספת.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכדורים עד הזהבה.
הצעת הגשה: מסדרים בצלחת הגשה ומגישים לצד מטבלים אהובים.
רעיון למטבל פסטו ועגבניות מיובשות: מערבבים כף ממרח עגבניות מיובשות עם כף ממחר פסטו ו-1/4 כוס שמן זית עד לקבלת מרקן אחיד ומגישים.
בתאבון!
===================
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו